- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се справяте с клюките по ваш адрес?
Здравейте,
Обръщам се към Вас с надеждата, че ще ми отговорят повече хора сблъсквали се със ситуации в сферата на ''предателствата''.
Аз съм момиче на 16. Преди време имах гадже, с което не бяхме правили нищо друго освен ''орална любов'', понеже не бях готова за актуален секс. Направих грешката да се доверя на човек, който относно мен беше близка приятелка и до някаква степен си бях изградила добро впечатление за нея. След интервал от време всички мои познати и непознати знаеха различни и украсени версии на историята. Непрекъснато се разнасят клюки по мой адрес, и малко или много това ме дразни по някакъв начин. Въпроса ми е:
Как се справяте с клюките по ваш адрес? Знам,че едва ли бихте искали да се занимавате с проблемите на една 16 годишна тийнейджърка. Не мога да се обърна към някой друг, за това бих искала да чуя гледните точки на различни хора, за което бих била много благодарна на каквото и да било мнение.![]()
На мен лично не ми пука какво говорят за мен, ако не е истина не трябва да им обръщаш внимание, дори и истина да е пак си ги слагай на оная работа, по - гадното е да не стига до близките ти защото това е адски тъпо не, че те ще им повярват, но някак си е тъпо ако говорят ПРИМЕРНО за сестра ти , че е курва или пък за брат ти че имал малък пишок![]()
Сигурна ли си, че е тръгнало от приятелката, а не от момчето - в повечето случаи те са тези, които се "хвалят" каква мацка са забили. Занапред си знай, да не се доверяваш на никого или поне се научи да си преценяваш по-добре "приятелите".
От друга страна, защо ти пука изобщо? Нека си говорят, може просто да ти завиждат![]()
Казали на Аристотел: "Хората те ругаят и говорят отвратителни неща по твой адрес."
Аристотел отвърнал: "В мое отсъствие може и да ме бият."
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Хаха, ами сигурна съм, понеже като попитам от къде са информирани, отговарят, че е от приятелката.А колкото до момчето.. едва ли има с какво толкова да се похвали, понеже аз услугата не съм му я връщала и прочие.
Благодаря иначе
![]()
Последно редактирано от jimis : 06-19-2015 на 20:09
ti kak se spravias s gliugide po dwoi adresat
Питам си го...
Нека си говорят. Нали знаеш, че и без някой да е казал нещо, пак излизат клюки. Принципно хората си правят предположения и без някой да им е казал нещо. Нека си говорят, в крайна сметка никой не е бил там да ви свети. Не се притеснявай за глупости, хората винаги ще говорят и със, и без повод.![]()
Това че ти парцала духа на всеки завой не означава че и другите са така ! На тази земя сме се родили да бъдем нещо а не долни боклуци като теб, човек трябва да се развива за да бъде нещо на този свят а не като теб да се ебе тук-там мога да ти кажа че нивото на интелигентност ти е колкото на едно шимпанзе даже шимпанзето е по-интелигентно от теб секс наляво надясно правиш и нищо... това са първичи инстинкти и всичко показва че си не повече от животното (храниш се, отделяш, ебеш се, спиш ставаш и повтаряш) мозъка ти е като самолетна писта.
++++++++++++++++++++++
Авторке, не трябва да ти пука. За всеки се разнасят клюки от хора, чиито живот е прекалено скучен и обсъждат този на другите. Твоята история поне е украсена, хаха. В гимназията, в която уча веднъж бяха пуснали слух, че съм ходила с брадва у някой, за да го коля. Къде, кога и кой е този някой, не разбрах. Можеш само да се забавляваш с това, което чуваш за себе си. На теб ти е важно как са нещата наистина, не как ги виждат другите. А, и сексуален живот не се споделя. Квото става в спалнята, трябва да си остава в спалнята. Друг е въпроса, че момченцата обичат да тръбят наляво и надясно, за да си вдигат самочувствието.
Втори път го споменавате това за момченцата. Вземете да си разнообразите средата с нещо, различно от 17-годишни льольовци, щото само те говорят. Порасналите момчета си държат езика зад зъбите.
Много лесно - просто не споделям с никого това, което съм правил, правя или ще правя.
Тука само фейкъри: Единия с Аристотел се занимава, другата си преписва вината на другите, тоя миндил с калинката па много знае... другата внимание не обръщала... за това всички станахте утайки на обществото...
PinkPan7her, дай номера на кадъмата... Че щом всички духали...
Абе, някои от вас не можете и да четете. Всяка духа не означава "на всеки духа". Абстрахирай се от това, че мнението произлиза от Рабалка. Абсолютно вярно е. Всяка си задоволява приятеля, ама изведнъж като се чуе това за друго момиче, уау, дай да я изгорим жива. Къде е проблемът всъщност? Момичето си е било с приятеля, не е като да е правила свирки на близнаци в кенефа.
като станах колекционер на оръжие лошите думи и злите намерения към мен намаляха драстично
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.