- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Гледал съм му снимка на руския боклук, WAX като беше активен ми беше пратил снимки на всички включително и на този бастун харитов. Невероятна смешна селска пръчка е, жалко че не пазя снимките да покажа!!! Ще изровя отнякъде !
^ Брей, кой ми се падна да коментирам!
Спор няма - хапе го... рибата!
Въпреки това приемам критиката му, излята в Обителта, за градивна. (:
Ник имам, носферату23, leagueoflegends и darknesswillfall, като последното ми е любимото. Ако съдбата ни срещне някога на форумна сбирка и някой посочи теб и каже това е Тойотата, мрак ще настъпи, даркнесс уилл фолл, аз ще питам коя Тойота? Той ще ми каже Тойотата 4Рънър и аз с бърз рън, тоест засилка, ще се отправя към теб и маваши ловко ще ти смени посоката на носа.
Никнеймът ми е такъв защото съм хищник и без проблем мога да захапя майка ти, след това да я издърпам в леглото ми, да и сваля селските килотки, да и сложа кур и да почне да пъшка. Искаш ли да гледаш, 4Рънър?Мога да ти уредя едно Гопро да снима как я тласкам леко тежко леко тежко и накрая се изпразвам маняшки
![]()
Brock Lesnar е това. Изглежда се е научил и на мавашита! Колко впечатляващо! Браво, Мъжка Пантера!
Последно редактирано от АгентМура : 05-18-2016 на 07:07
оооо Юлка жив ли си бе душо назобена ямболска
не ти ли викахме ''ямбой'' преди в тоя форум в който те направихме на маймуна заради твоите снимки ама снимки да видиш
калъф марка чок опасен
та малко да налея
ето я и темата http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0
Последно редактирано от haritov : 05-18-2016 на 07:51
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Боледува.
Фанатичен.
патологичен