- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
^ Враг № 1 на шоколадовите изделия.
Едит: може да ме прескочите и да отговаряте за tori.
Последно редактирано от M**** : 05-29-2016 на 22:34
уау, ти ме изкара просто безпроблемна!няма как да не те поздравя с тази песен :*
https://www.youtube.com/watch?v=njz9WNaA66E
За дивергент -Можем да си говорим на каквито и да е теми.
мисля, че дивергент и индистинкт са един и същ човек, който дебне в тази тема сам да си прави четки :Д
Оффф, как може така да ме издаваш! Толкова исках всички във форума да си мислят, че има поне един човек с добро мнение за мен тук, че си направих втори профил, за да си правя комплименти. Поне вече като съм разкрита няма да ми се налага да го водя този труден двойствен живот.
по темата: понякога ми е неприятен, друг път има попадения и ме кефи.
Нещо съм останала с впечатление, че се прави на прекалено отракана. Имаше навремето един такъв потребител.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Изглежда добро момче, но е комплексиран. Забелязала съм, че коментарите му съдържат най-често критика върху чуждото мнение, вместо изразяване на неговото собствено.
^ Сякаш в последните дни е заредена с адски много енергия, чувства, емоции и настроение.
Интересен човечец, жалко че не пише много както преди ..
Глупак. Праноиден шизофреник с изострено парафренно разстройство. Психичното му здраве е по-влошено и от това на бебе аутист със синдром на Даун.
Мисля го от месеци. Наслаждавай му се.
Заблуден мистериозен младеж, не го познавам добре, но не мисля, че ще остана с добро впечатление.
^ това беше за фантома от операта.
нютон преди ми беше по-симпатичен.