- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
отшелник от европейския съюз ;д
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-03-2016 на 17:55
ей, не го научи тоя правопис ;d
идеалист и природолюбител, вярва в конспирации и всякакви невидими заплахи, иначе не е лошо момче.
Welcome to the Jungle...
редактирах го ;д
пичага
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не играя роли
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не го познавам. Нищо не мога да кажа.
познат ми се струва никът и имам някакъв спомен, че е пич.
някъв играч
красавица с възможности и потенциал![]()
Мисли. Рядкост.
dreamwoker
Everything is going to be fine.
Всеки пък когато го погледна си мисля това![]()