- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
^ Подозирам я в мулти-акаунтство. Иначе вече почти не пише из форума, та сигурно е изгубила интерес към това място. Упражнява си българския някъде другаде.
Наивен и обича да се обяснява.
(Подозирам го за един Георги или поне негов роднина )
най-обикновена кифла, даже се съмнявам да има мармалад... може пък да е със сирене - кой знае![]()
има навика да нарича кифли момичета дето са 100000 пъти повече от него
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не съм я срещал до сега
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^ Навярно би се зарадвал много на подобна възпоменателна монета: http://bnb.bg/NotesAndCoins/NACComme...2016_1_10LV_BG
Еми стана скучен, защото не е перверзен хахахах иначе маняче и ннищо лошо
Няма правилни разбирания.
Мисли си, че разбира кое е библейско.
понякога искам просто да му напълня главата с тупаници
понякога ми е откровено се тая
: ))
стана банален вече, преди беше по-интересен (това за inewton)
Ракши е готин и забавен
мисля че името ще и отива повече ако първото л беше единично а второто двойно
а третото тройно
така
HolyGolliGhtllly
ескалиращо
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
готово регистрирах ти този профил
паролата му е името ти наобратно както е с главните букви
![]()
ползвай го с любов ще ти отива повече
също така слагай интервал преди въпросителния знак плис !
по яко е