- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
понякога ме вкарва във филма
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
преследвам го
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Чукна 10к въпреки че не искаше
Мило Пикачу е, а и спечелих в конкурса ѝ, така че и нея обичам форонно. :3
Едит: Поп.
Най-якия форумен потребител!
Трябва да я поканят в Хогуортс, защото всеки път, когато си помисля и реша да кажа нещо за нея ме избива херпес симплекс по устните, каква магьосница !![]()
новобранец
много грамотен е станал
Пеперудка под прикритие.![]()
![]()
Американското правителство от години търси как да превърне хумора в депресиращо оръжие... Съжалявам, но ще трябва да те предам за експерименти, просто си идеален, идеалната дъска, която ще промени лицето на всяка война, без кръвопролитие, но пак с висока смъртност, поради големия брой обесени !![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-09-2016 на 23:51
Умно момиче е. Само че не ме слуша.