- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
дейтоната крие сестра си нещо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
То си е направо комплимент да е нарече твоя сестра... Ако си пусне малко по дълъг мустак, ще бъде на корицата на някое списание за мъжки модели и двойници на Милко Калайджиев... Дейтона пък, като котешките бълхи... Не можеш да се оттървеш от него, пък препаратите дето могат, е по вероятно да отровят теб първи....
Последно редактирано от Maleficus : 09-25-2016 на 18:33
Некъв фейк.Въпроса е че още не знам на кого,но не му се получава да дразни.
Чакам с нетърпение да пусне новата тема.
Цензура цензура цензура и пак цензура, да не го обидя, че е толкова крехък, че чак индистинкт се засягаСега нека се съберем заедно да се прегърнем или по добре, всеки по едно дърво, да си сложим венците от цвета и да запеем заедно кумбаяяяя, докато горим тези, дръзнали да кажат какво мислят, също дъги понита и всички заживели щастливо
Последно редактирано от Maleficus : 09-25-2016 на 18:54
Пак започна да разтяга локуми.
Кажи си ми го на ЛС тогава, няма да има последствия.
Нямам мнение. Не я познавам.
Не в добро настроение?
Сложно е ... Гошо дойде, но отпуши грешния канал и тя цял ден не може да намери своя център на баланс и своето фън шуй... Абе знаеш типичните женски проблеми.. Иначе по темата, веднъж я бях засекал на един панаир на скара и ми хареса как подава кебабчетата, абе златни ръце !
Последно редактирано от Maleficus : 09-25-2016 на 20:07
краставица
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Трябва да научи разликата между "й" и "и".![]()