- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Некво никво.
Соло номер 2.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Няма собствено мнение.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Пичага.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Купил ти е страшен пръстен, не се притеснявай. Вчера точно ме пита кой да избере.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Стига да няма чалга на сватбата и да не се налага да изнасям пияния ти кораб от заведението, нямаш ядове.
Е, чак пък без никакъв алкохол... А и те двете неща не са взаимоизключващи се. Даже изобщо.![]()
Глупак е ;*
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Последно редактирано от LoadRunner : 01-29-2017 на 16:20
Метежник.
нещо е повреден трябва да се оправи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще му бие една ваксина и ще го оправи.
Вече и не коментира много.
Едно време беше друга "Костенурка".
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Дейтоната е пич май ;д нз
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
мъчи се да стане човек ама още бая дялане трябва