- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
трябвали са и 6 години, за да разбере, че потребител е момче
Геймър.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
С наклоност да изнасили някого.
П.П. Жертвата е неясна, та бъдете бдителни![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
галаксино целувам те, ти си душичка, като се видя с онова дърво 102 ще се чуем, мисля да не влизам вече в тоя форум ;*
(може да ме пропуснете :д)
няма пък да те пропуснем, той ми предаде и ти пратих и на теб и ти пращам и добрем, но искам и да си се видим и аз също те имам за душичка, за чист човек, рядкост са такива (blush)
дъгичка наистина чист човек изглежда : )
а галакси е мила и чаровна
един от малкото останали стари потребители
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
но нечиста, това ли ни намекваш и за нас няма усмивка и и дагичка е мила и чаровна (angry)
изглежда ми готина и искам да я поздравя с една българска песничка, че да не забравя корените си http://youtu.be/90bWTh5v8-4 дано и хареса
Последно редактирано от galaxy29 : 09-09-2015 на 17:11
//няма да ти правя комплименти вече, ти ми ги разпердушини!
Deadlock познава Аурис.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
понякога не знам какво да мисля
а като го мисля става по-зле
пхапххахахахахах мн ме кефиш с тия профилни снимки :Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
не знаех че все още имало скейтъри но скатев е приличен за разлика от някои други
тази страничка нещо много ми мазнее
LoadRunner, ти си единственият на тази страничка (wasntme)
пишете за него
когато писах бях на предната но и най-добрия може да си вкара автоголче
защо да пишат за мен
пишете за нея
(п.с. дедвокърката ми е малко фейкче)