- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Но пък добрата новина е, че има контрол върху психипати и политици със злокобни коментари, които пишат в детски форум.
Нали Нютон?
Съгласи се, че е така?
Не разбирам какво ме питаш. Това идва от факта, че не знам за кого ме мислиш. Дали за психопат и политик, върху когото има контрол dreamwalker, или за самата dreamwalker.
Докато не изясним дефинициите не може да има спор, нали dreamwalker?(Корабе, това не е за теб)
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
След като коментарът ми според теб е лишен от лична гледна точка и нямам собствено мнение, защо обръщаш такова внимание на написаното, че чак цитираш и се разправяш като селски момък? Темата е за изразяване на мнение, а не, за да ми държиш сметка за това, което съм написала по твой адрес. Нищо в коментара си не намирам за хейт, нито пък за злобно изказване. И това, че споделям мнението на останалите, не означава, че то не е и лично мое. Това, което съм написала, е въз основа на собствените ми наблюдения, а не на чуждите коментари. От мухата слон е малко ситуацията, само че при теб е така постоянно.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Всъщност си мисля, че ти си Нютон, а Дриймлокър си е себе си, Йонга - си е той, индито си е тя.
Не те познавам.
Но потребителя Соло беше сериозно наранен, когато дриймлокър го е поканила на среща, а се оказало мъж.. (с камери ) тоест - номер на организация. Щял да си научи урока, ще кажеш човек решава кое е най-добро за другия по начин, който засяга чувства и психиката по жесток начин.
Ауриса беше страшно уплашен, когато разбра, че компютърът му е хакнат и подслушван.. За да се научил да не пише лошо за ромите.
Много потребители ми се оплакаха.
Аз пък съм малко влюбен. ;д
И така..
Общо взето. Никой няма вина, никой не обвинявам за нищо.
Я се спирайте малко с тоя спам.
За golemiq_korab_minava - не е на себе си в последните няколко месеца.
Опитва се да е като човъкът на профила му,ама резко не му се получава![]()
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Планинар марка
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
добро девойче обича книгите
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ентелегентен и забавен тип.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Яко загорял.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
с дивергента сякаш се избягват
или се преструват, че се избягват
възможното обяснение е едно
но няма да го казвам, че грозния пак ще легне тъжен и нещастен
понякога се прави на мъж повече отколкото трябва
Нямам впечатления
Шахматист, ветеринар, интересуващ се от стари оръжия, бранещ честта си до последно.
Алхимик от класа.
Някакъв философ беше май
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
май за 1ви път я виждам
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות