- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
не ми стана ясно що тр да я локваш
макар че още снощи ти казах да го направиш
^Заради изцепката с *олигопод*.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аз лично не знам значението на тая дума
как разбра че е обидна
http://www.teenproblem.net/forum/sho...F%D1%82/page22
каня ви в моята тема
А пък аз му знам фейса
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^NQKAKAV NOV
REKLAMA: NOV DNEVNIK ZA PLAKANE - IDVAJTE TUK http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/578798-ДНЕВНИК: Как се чувства(т).. kalpazanka и останалите? vol. 1
spodeli.net - Сподели анонимно, учи се от опита на другите!
има фетиш по извънземни
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
na rabota sam v momenta i sam s nqkvi chorapi deto nz kakvo e stanalo s tqh ama sa se smalili i postoqnno mi se izhluzvat ot krakata
mn kofti trupka
като започне да се обръща към мен с нарицания от типа 'пръдло' и 'говно' се чувствам сякаш си имам по-малко братче
Чувствителна и добродушна, ама умее да заблуждава хората ;д.
Някакъв рибар.
Калпазанке, май май някой мъжага нещо много те е ядосал напоследък ми се струва.Нещата се правят бавно и последователно, а не като вече си изпуснал питомното да гониш дивото. Не може в един момент да се правиш на приятно разсеяна относно спама, защото си била страшно заета, а никой не ти плащал за това, че даже и често да допринасяш за спама активно, след което се покриваш за известен период от време напълно и в един момент, когато нещата вече съвсем са излезли извън контрол се появяваш с гръм и трясък и започваш да се заканваш и да заключваш теми. Е то вече дотам е стигнала ситуацията, че ако искаш да върнеш старото реноме на форума трябва да заключиш поне за половин година поне разделите Любов и Секс и да банваш по ай пи надявайки се евентуално избягалите потребители дето ползват форума по предназначение да се върнат...
Edit: Пандата изглежда печена.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-26-2015 на 12:29
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
калпазанката да го вземе за мъж, тъкмо да я държи заета, с разговори и откровения
Понякога казва истината
Но я казва твърде грубо