- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Спортяга, засичал съм негови смислени съвети в спорта.
щом слуша сабатон го одобрявам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Мн е сладка с ученическите си неволи, понякога леко ми напомня на мен :д
Още не знае какво говори
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Прелитат розови понита и еднорози.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Самият факт, че е във форума от 8 години и все още запазва известна психическа стабилност, е достоен за уважение.
Секс турбо земетръсна
Не ми е правил до сега лошо впечатление. Мисля, че е свестно и готино момче![]()
You don't say
Ти пък обичаш бира.
И очите ти не бяха лоши май.
Не помня вече, много време мина.
Адаш. :3 Кефи ме, искам бира с нея, нищо че и дължим един дюнер.
Иначе да, очите му въобще не са лоши. :д Само дето винаги изглежда пиян/напушен/надрусан. Особено като не е спал. :дд По едно време даже ми спореше, че очите му са пъстри и че се водят такива по лична карта, но на мен са ми зелени направо. :д