- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Мисли се за джадай, но на мен повече ми прилича на Трипио
https://en.wikipedia.org/wiki/C-3PO
Последно редактирано от ДОТА : 11-15-2015 на 20:59
мисли си, че се казва джадай...
не ми харесва курвенския аватар нещо ;/
миналия я описваше по-добре сякаш
Сече ме на пиките гадно и си мисли, че я хейтя, а аз така показвам своята обич към нея.
Ракши е ясен.
ще отворя книгата с поезия и ще съжалиш за всички обиди, които ми нанасяш
Харесвам си я. Не е натоварваща. Абе като цяло положителни неща само![]()
много ми е як новият аватар, пасва
и е дамен, не е курвенски пък.
кутия пълна с тайни шаляляля
апък ванчето трябва да си прегътне егото и да приеме, че го биха жени, и то два пъти
антраксчо е свестен, доста при това, ще видим докъде ще стигне
бъз го е за общ чат
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
znae lise ne se znae
нЕма да стигне никъде
рънъра е наясно с мението ми, така че skip me
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мисля, че новият му аватар отговаря на истинската му същност
Не мога да ѝ измеря аурата.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
по-забавно е да гледаш дискусии с нея отколкото да участваш
Много неземна.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.