- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
С какво те забавлявам ?
По темата: Държи се много мило. Радва ме !![]()
Последно редактирано от solo_ : 04-13-2016 на 18:57
Нова звезда. Изглежда читава.
Welcome to the Jungle...
Игриво коте е.
Чувства се така, че все едно ме третирате като различен от вас.![]()
За 5 месеца 10к мнения О_О има ли смисъл да казвам повече, лол...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ми, аз направо го казах, или поне така мисляНищо лично. Просто тва прави по 50+ мнения на ден. Явно имаш доста свободно време =]
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Директна, но учтива. Може да изкара и негодника мил.
вече не знам какво да мисля за него
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
знам че си ти
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
харитов ми е голям войвода, партизанин си е.
Сериозен е, помага с каквото може. Но понякога създава впечетление, че се надценява и възгордява. Но си личи, че начетен и на място.
Соло е напълно нормален. Различията му спрямо някои, които сам си създава са положителни, тоест има качество да се разграничава.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-14-2016 на 19:15
Корабчето ми е от най-любимите потребители.
^имитира dreamwalker, но знам, че са различни потребители. Но пък наистина добре го/я имитира! (:
//не се разписвам често в раздела => спокойно може да ме прескочите.
потребител ветеран очевидно. знам, че съм го засичала, но явно не съм срещала мнение, което да ме е впечатлило, щом не се сещам нищо конкретно.