- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Тъпанар.
Мисля, че е във всяка тема, в която вляза. Нов форумен гуру.
Welcome to the Jungle...
почва да омръзва. спри се малко, остави и другите хора да коментират малко в темите, всяко второ мнение е твое, празно няма. :д
Расте, 'ма дали хубавее не знам
уж е отдавна из форума, но аз започнах да я засичам (или поне я забелязах) едва миналата седмица. няма някаква грандиозна изява в някоя тема за да имам дълбоки впечатления, но от коментарите, които съм засичала, мога да съдя, че е мила и симпатична.![]()
Ми не знам. Мисло момиче е, ама не иска да става попадия.
Любовта на живота ми, така де, на форума ми. Обожавам мненията му и въпреки религиозните си убеждения (или по-скоро липсата на такива) съм готова да стана попадия заради него.
Вчера някой спомена, че му напомня на dreamwalker. Наистина има някаква прилика като се замисля. Мило момиче все пак, изглежда ми осъзната от това, което съм чела. А то не е кой знае колко, ще ме извиниш за което. ;д
Херкулес.
Ама кой е този dreamwalker, за когото всеки говори, че вече го нямало и не знам си какво още?Уверявам ви, че не съм аз и това е първата ми и единствена регистрация тук. Изпращала съм своя снимка на някои, други ме имат във фейсбук, та могат да потвърдят.
иначе благодаря
![]()