- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
преди година бих се вързал
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аз си спомням как в началото хич не му се кефех ;д
после ми стана симпатичен, но малко ми се губи моментът, в които се случи хахахах
стана ти приятна щото видя че има добър вкус
разбираемо, тоя път поне не си лицемерна
имаш напредък
Търси хора, които да се грижат за котарак.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
не ми е станала приятна, защото видях, че те харесва, ако това имаш предвид ):
понякога е забавен, друг път е безмозъчник (за рънъра, дрийм ме изпревари)
Прави се на такава,каквото не е.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
шгсксм
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Готина е и ще скъса дейтоната. Само не разбрах дали вече го е късала или не.
Не разбрал
И съм Дейтона ,бре.
"дейтоната" звучи кат женско.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Примерен комсомолец.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Голяма симпатяга
Много упорит.
страхотен човек
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Без такива крайни заключения де, хаха.
Готин, забавен, голям българин
Тя си знае.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
пичага