.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Спирт срещу пъпките?!!?

аами моите пъпки по лицето са некви зачервявания и ползвам антибактериален коректор .. но една приятелка ми каза че обикновен спирт два пъти дневно и след това обикновено кремче и пъпките се махат... та да ви питам някой ползвал ли е просто чист спирт.. и дали няма да ми се изсуши кожата от него ?! мерси на всички

Аз съм ползвала салицилов спирт и има ефект,но наистина кожата се изсушава за това ти трябва и крем
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Да, действа, но на мен от спирта ми се появиха черни точки и го спрях.
    С крем бочко също минават, но си зависи и от самия тип кожа.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз ползвам салицилов спирт 2% ..има резултат !..

Този, който е 2 процента, изсушава прекалено много кожата.
    В салициловия спирт и хлорнитромицина е истината.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    бе от време на време ми се бели носа от него..ама поне нямам черни точки... ;]
    и преди да ми дойде като ми излезе пъпчица ,я няма за 2 дена макс

адски много изсушава лицето по добре е да ги мажеш с нещо за пъпки аз моите ги мажа само с на нивеата сос и отгоре антибактериален корекор и минават

Една изпитама от мен формула винаги помага срещу пъпките:Почистваш лицето си много хубаво-с пяна за лице или ескфолиант или маска,след това нанасяш тоник и като изсъхне на пъпките с памуче слагаш по малко салицилов спирт и на сутринта пъпките или ги няма ,ако са беле малки,или са много незабележими

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Що не пробваш с ракия? Ама не да я пиеш , а да намажеш местенцето. На ман така са ми казвали, че става, ама не съм пробвала.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

оок благодаря ааа този салицилов спирт какъв е ( обикновен спирт или нещо по различно)

Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    Салицилов спирт или просто спирт- едно и също!

оок мерси ви много

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    И аз от време на време си слагам спирт на лицето, да, действа ,защото има изсушаващ ефект, но не трябва да се прекалява с него..
    А и аз забелязах, че от него имам повечко черни точки..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    в мазето ;dd
    наистина помага срещу пъпките но с него трябва да се ползват и други по-мазни кремчета защото изсушава кожата .. пък не знам но и аз забелязах че ми излизат черни точки^??

Против черни точки много помага мед със сода, лицето се намазва и леко се масажира, стои се 10 мин и се измива. После кожата става много мекичка

spirt vie na kolko godini ste ve kato za na4alo trqva da ima6 hr rejim-bes 6okoladovi ne6ta i tn i posle dasi kupite SPECQLNI ANTIBAKTERIALNI LOSIONI PROTIV PAPKI I PODOBNI PRODUKTI!osven tova da te 6te isu6at taka ili ina4e kojata vi i to4no za tova ne se slagat na mqstoto na bra4ki...samo varhu samite papki...abe trqva dasi igrae pudrata i fon dio tena kvo mislite .produktite za papki ne pomagat osobenno no pone ne vredqt i dezimfikcirat za razlika ot spirta!vie kato stanete na moite godini 6e isglejdate kato na 40 mai osven tova trqva vednaj dnevno das epolzva eksfoliant ili gel piana slet koeto dase maje s uspokoqva6t krem ili kram protiv papki no ne na spirtna osnova zada kojata dane se sastarqva!a otnosno 4ernite to4ni te se polu4avat ot prekaleno maznene ili isu6avane na kojata i se mahat na kozmetik!

Цитирай Първоначално написано от Giva
    Аз съм ползвала салицилов спирт и има ефект,но наистина кожата се изсушава за това ти трябва и крем
    да аз съм доволна от салицила
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Велико Търново
    и аз съм чувала за салициловият спирт,че помага за пъпките пък и правел кожата по-мека и гладка
    Руса кукличка

Еми щом вярваш на това значи си много найвна,ако ставаше само със спирт и с обикнвенно кремче.За жалотс не е така в противен случай хората няма да пръскат пари за специални кремове и за козметик.

Да,но всеки си има различен тип кожа...явно на някои не им помага спирта за това пръскат пари на ляво и на дясно.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    аз ползвам салицилов спирт 2% ..има резултат !..

Re: Спирт срещу пъпките?!!?

Цитирай Първоначално написано от lilqna323
    аами моите пъпки по лицето са некви зачервявания и ползвам антибактериален коректор .. но една приятелка ми каза че обикновен спирт два пъти дневно и след това обикновено кремче и пъпките се махат... та да ви питам някой ползвал ли е просто чист спирт.. и дали няма да ми се изсуши кожата от него ?! мерси на всички
    Оооооооо не пробвай-не само,че се изсушава ами започва и да се бели.Ако имаш проблеми с кожата ползвай акне аут на био трейд крема-мн е добър гарантирам ти,че след 4-5 намазвания няма да имаш никакви проблеми-лично съм го изпробвала и една приятелка също е доволна от него :P :P

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Що не пробваш с ракия? Ама не да я пиеш , а да намажеш местенцето. На ман така са ми казвали, че става, ама не съм пробвала.
    аз съм пробвала и в последно време тва ми беше надеждата,но нищо,нито пъпките изчезнаха нито нищо.Но пък може би защото не мажех всеки ден,не знам днес си купих салицилов спирт 2% и дано има ефект
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен Аватара на Shia
    Не се вманиачавай по спирта.Много хубавото не е на хубаво!!!

Аз така с много спирт си докарах изгаряне на кожата
    Отиди на козметик по-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си