- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спирт срещу пъпките?!!?
аами моите пъпки по лицето са некви зачервявания и ползвам антибактериален коректор .. но една приятелка ми каза че обикновен спирт два пъти дневно и след това обикновено кремче и пъпките се махат... та да ви питам някой ползвал ли е просто чист спирт.. и дали няма да ми се изсуши кожата от него ?! мерси на всички![]()
Аз съм ползвала салицилов спирт и има ефект,но наистина кожата се изсушава за това ти трябва и крем
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Да, действа, но на мен от спирта ми се появиха черни точки и го спрях.
С крем бочко също минават, но си зависи и от самия тип кожа.
аз ползвам салицилов спирт 2% ..има резултат !..
Този, който е 2 процента, изсушава прекалено много кожата.
В салициловия спирт и хлорнитромицина е истината.![]()
бе от време на време ми се бели носа от него..ама поне нямам черни точки... ;]
и преди да ми дойде като ми излезе пъпчица ,я няма за 2 дена макс
адски много изсушава лицето по добре е да ги мажеш с нещо за пъпкиаз моите ги мажа само с на нивеата сос и отгоре антибактериален корекор и минават
Една изпитама от мен формула винаги помага срещу пъпките:Почистваш лицето си много хубаво-с пяна за лице или ескфолиант или маска,след това нанасяш тоник и като изсъхне на пъпките с памуче слагаш по малко салицилов спирт и на сутринта пъпките или ги няма ,ако са беле малки,или са много незабележими![]()
Що не пробваш с ракия? Ама не да я пиеш![]()
, а да намажеш местенцето. На ман така са ми казвали, че става, ама не съм пробвала.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
оок благодаря ааа този салицилов спирт какъв е ( обикновен спирт или нещо по различно)
Салицилов спирт или просто спирт- едно и също!![]()
оок мерси ви много![]()
salicilov spirt![]()
И аз от време на време си слагам спирт на лицето, да, действа ,защото има изсушаващ ефект, но не трябва да се прекалява с него..
А и аз забелязах, че от него имам повечко черни точки..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
наистина помага срещу пъпките но с него трябва да се ползват и други по-мазни кремчета защото изсушава кожата .. пък не знам но и аз забелязах че ми излизат черни точки^??![]()
Против черни точки много помага мед със сода, лицето се намазва и леко се масажира, стои се 10 мин и се измива. После кожата става много мекичка![]()
![]()
![]()
spirt vie na kolko godini ste ve
kato za na4alo trqva da ima6 hr rejim-bes 6okoladovi ne6ta i tn i posle dasi kupite SPECQLNI ANTIBAKTERIALNI LOSIONI PROTIV PAPKI I PODOBNI PRODUKTI!osven tova da te 6te isu6at taka ili ina4e kojata vi i to4no za tova ne se slagat na mqstoto na bra4ki...samo varhu samite papki...abe trqva dasi igrae pudrata i fon dio tena kvo mislite
.produktite za papki ne pomagat osobenno no pone ne vredqt i dezimfikcirat za razlika ot spirta!vie kato stanete na moite godini 6e isglejdate kato na 40 mai
![]()
osven tova trqva vednaj dnevno das epolzva eksfoliant ili gel piana slet koeto dase maje s uspokoqva6t krem ili kram protiv papki no ne na spirtna osnova zada kojata dane se sastarqva!a otnosno 4ernite to4ni te se polu4avat ot prekaleno maznene ili isu6avane na kojata i se mahat na kozmetik!
да аз съм доволна от салицилаПървоначално написано от Giva
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
и аз съм чувала за салициловият спирт,че помага за пъпките пък и правел кожата по-мека и гладка![]()
Руса кукличка
Еми щом вярваш на това значи си много найвна,ако ставаше само със спирт и с обикнвенно кремче.За жалотс не е така в противен случай хората няма да пръскат пари за специални кремове и за козметик.
Да,но всеки си има различен тип кожа...явно на някои не им помага спирта за това пръскат пари на ляво и на дясно.
Оооооооо не пробвай-не само,че се изсушава ами започва и да се бели.Ако имаш проблеми с кожата ползвай акне аут на био трейд крема-мн е добър гарантирам ти,че след 4-5 намазвания няма да имаш никакви проблеми-лично съм го изпробвала и една приятелка също е доволна от него :P :PПървоначално написано от lilqna323
аз съм пробвала и в последно време тва ми беше надеждата,но нищо,нито пъпките изчезнаха нито нищо.Но пък може би защото не мажех всеки ден,не знам днес си купих салицилов спирт 2% и дано има ефектПървоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Не се вманиачавай по спирта.Много хубавото не е на хубаво!!!
Аз така с много спирт си докарах изгаряне на кожата
Отиди на козметик по-добре