.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Бременна ли съм?

Здравейте!
    Вчера правихме секс с приятеля ми без презерватив, защото той изпитва затруднения със свършването, когато използваме. И въпреки, че той не свърши в мен искам да попитам възможно ли е да забременея. Някъде прочетох, че при зачева в същия ден температурата спада и след като измерих моята се оказа, че е 35.2 градуса С. Това се случи 2 дни след свършване на цикъла ми. Обмисляхме днес да си взема хапче, но има доста странични ефекти? Има ли смисъл?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Хаххаха аре стига сте писали простотии бе, то да не е ей така забременяванка !!!! Като не можете да правите секс и като не сте наясно за къде сте тръгнали ??

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от krisionfire Виж мнението
    Това се случи 2 дни след свършване на цикъла ми.
    .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Въпросите от подписа ми.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Въпросите от подписа ми.
    1. около 15.07
    2. 20.07
    3. 5 дни

Мега фен Аватара на Dwyd96
    :д почакай няколко месеца и ще разбереш....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    3. 5 дни
    Цикълът ме интересува, не менструацията.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Какво сте тръгнали да правите секс научете малко биология след това правете секс ебахти ...

Повече от фен Аватара на karucar7
    ОМГ. Преди време бях пуснал тема ''До момичетата, които питат ''мога ли да забременея от...'' и всичко, което бях написал беше една ирония (обратното на това,което исках да ви кажа, което си беше очевидно) чак ми я бяха заключили. Много малко хора я разбраха, а други ме нарекоха ''простак''. Бях я пуснал, защото много хора правят секс, и после питат бременна ли съм/ ли е, иначе знаят да го правят, но ги мързи да прочетат в уикипедия кога може и не може да се забременее. Или да научат урока по БЕЛ за иронията
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...F-%D0%BE%D1%82

Цитирай Първоначално написано от karucar7 Виж мнението
    ОМГ. Преди време бях пуснал тема ''До момичетата, които питат ''мога ли да забременея от...'' и всичко, което бях написал беше една ирония (обратното на това,което исках да ви кажа, което си беше очевидно) чак ми я бяха заключили. Много малко хора я разбраха, а други ме нарекоха ''простак''. Бях я пуснал, защото много хора правят секс, и после питат бременна ли съм/ ли е, иначе знаят да го правят, но ги мързи да прочетат в уикипедия кога може и не може да се забременее. Или да научат урока по БЕЛ за иронията
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...F-%D0%BE%D1%82
    знам, просто прочетох доста статии в които пишеше неща от типа на:
    'овулацията може да бъде дни след цикъла, ако той е кратък.'
    'предеякулационна течност може да съдържа сперматозоиди.; и т.н.

Повече от фен Аватара на karucar7
    знам, просто прочетох доста статии в които пишеше неща от типа на:
    'овулацията може да бъде дни след цикъла, ако той е кратък.'
    'предеякулационна течност може да съдържа сперматозоиди.; и т.н.
    Щом скоро ти е свършило, а и той не е свършвал в теб, значи не е възможно да си бременна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си