.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

xXxRyderZxXx
    Guest

Unhappy Не мога да кажа на наще че пуша цигари

Здравейте хора!Надявам се форума още е активен.Сега историята ми.Започнах да пуша шести клас и казах на майка ми и тя ме преби.Спрях ги за малко наплаших се обаче сега съм седми и мисля че съм голям и пак почнах да пуша.Днес стана нещо доста интересно.Скрих си цигарите в една кутия от парфюм STR8.Мама ми отиде в стаята видяла е кутията отворила я е и я взе и я скри някъде а аз през това време бях в съседната стая и надничах тайничко.Обаче странното беше че като ги взе не ме наби после и въобще нищо не ми каза държеше си се добре с мен.И явно сега знае че пуша но се прави на чапната в главата.Моля ви се кажете ми какво да правя.

Супер фен Аватара на per-dead
    Да си призная, малко ми стана смешно - "в шести пушех, спрях, ама са съм в седми и пуша пак, защото съм голям"
    Иначе за това, че пушиш в седми клас, точно аз не мога да те виня. И аз пропуших тогава. Не. Не, защото съм решила, че съм голяма.
    С майка като твоята, бих направила така - щом ако знае и не казва нищо, а се прави на чалната, и аз ще се правя на чалната и ще продължавам да си пуша тайничко. Нямаш ли си лично пространство, обаче? Майка ти абсолютно всичко ли отваря?

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Да си призная, малко ми стана смешно - "в шести пушех, спрях, ама са съм в седми и пуша пак, защото съм голям"
    Иначе за това, че пушиш в седми клас, точно аз не мога да те виня. И аз пропуших тогава. Не. Не, защото съм решила, че съм голяма.
    С майка като твоята, бих направила така - щом ако знае и не казва нищо, а се прави на чалната, и аз ще се правя на чалната и ще продължавам да си пуша тайничко. Нямаш ли си лично пространство, обаче? Майка ти абсолютно всичко ли отваря?
    Пак съм аз просто съм с нов профил защото стана една глупост .Мисля че имам малко лично пространство вече и мерси за съвета !

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Според мен не е добър съвет да продължава да крие.. :/
    Ако бях на мястото на майката, щях да се правя на ударена, за да разбера кога той ще ми каже, че пуши...
    Все пак никога не съм пушила и няма да пуша. За това не съм казвала на майка ми - то си няма причина за кво... Не съм експерт или психолог, но ако бях на мястото на автора бих казал веднага...

Имам толкова приятели пушачи и пак не мога да схвана какво му е токова удоволствието на пушенето. В седми клас не си "голям", пич. Вашите са си с пълното право да те бият и да нарушават личното ти пространство що се отнася до такива неща. Аз на твое място бих се замислила дали искам да продължавам да се тровя.

По - добре им кажи ,че пушиш и , че си е твое лично решение. Все пак в 7 клас още си яко разтресен от хормоните тийнейджър и само си мислиш,че си голям На тази възраст /повечето/ започват да пушат, защото си мислят ,че е голямата работа или пък "имат проблеми, които искат да забравят чрез цигарите" .. просто майка ти не е съгласна и ще се опитва да си налага мнението.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това че не пушиш не значи че си голям по-добре да спреш да пушиш

спри да пушиш, так аняма да има нищо за казване, което да те притеснява

Много си голям ,гъза не може да си бършеш сам.....

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Брат,докато има вероятност мама да те набие и ти тичкаш в другата стая под леглото за да не те докопа,не си голям,ако ще и 17ти клас да станеш.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си