единственият извод, който може човек изобщо да си извади на база постовете ви е, че работещите от вас се имат за 'богати', а неработещите - за 'бедни'.
Не мисля, че авторът е имал предвид 'работещо момиче - безработно момче', на което обърнахте темата.
Другият, по-несъществен извод е, че вероятно не сте имали досег с хора, които могат да си позволят 6-цифрена сума за кола през няколко месеца, разходки с хеликоптер и екскурзии до другия край на света.
Имам познати, които работят по 12 часа, 20 дни в месеца - не им е до образование, не ги влекат нещата, от които се изкарват добри пари просто, но са свестни хора.
Извинявам се за заядливия тон, ама нещо ме изчовърка отвътре да го постна това. Някой като напише 'богат' няма предвид човек с 2-3-5к месечна заплата, а такъв със седем цифрена банкова сметка. Някой като напише беден, особено в тази ситуация, има предвид точно човек с 1-2-3-5к лева месечна заплата. Поне според мен.
А ахетипа, околко който ви се завъртя разговора, драги съфорумци, си е за избягване назависимо от пол и социално положение, или греша ?