.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Нормално ли е за моята възраст..?

Здравейте
    На 14 съм.. Още съм девствена естествено.. Лично аз смятам, че е нормално първият ми път да е на 16 някъде.. И по темата.. Мастурбирам често.. Често се възбуждам.. Дали от чатове с приятели по тази тема, или просто от нежелани мисли.. Просто се възбуждам.. Понякога всъщност и имам желание за полов акт.. Доста често.. Имала съм и няколко предложения.. Но просто смятам, че още не му е времето.. Та исках да попитам дали е нормално.. За това с възбуждането и мастурбирането.. Някои може и да ме нарекат к**ва, но все пак..Та даа.. Нормално ли е за моята възраст да имам такива мисли и на колко години, според вас, е нормално да имаш първи полов акт??

(Моля без е*авки, тъпи отговори и заяждане; просто ме е срам да говоря за това с мама, и е нормално.. и затова попитах)

Nightcore_fan
    Guest
    Не виждам смисъл да те наричат така!И притова всеки го прави когато е готов

Всичко е нормално.

И аз бях така, споко

Курва се наричай ако започнеш да лягаш с всеки срещнат ,нормално е всички момичета на тази възраст го правят ,но не си признават

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално е

Повече от фен Аватара на obicham69
    ще е ненормално ако на тази възраст не ти се прави

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    На 15 съм. Смятам първият ми полов акт да е на най-малко 18 години.

Това е все едно да попиташ: "на колко години е нормално да почна да си ям сополите?".

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от doktor_djeikal Виж мнението
    Това е все едно да попиташ: "на колко години е нормално да почна да си ям сополите?".
    ++

Най-важното е дали се чустваш готова или не.
    Няма определена възраст на която трябва да го направиш. Някои момичета съзряват по-рано от други, за това едни се чустват готови на 14, други могат да останат девствени докато не направят 20.

Няма правила. Важното е как го чустваш

Супер фен Аватара на Meth
    Напълно нормално е...да не си мислиш, че приятелките ти са по-различни от теб ?
    П.П. Напомняш ми на някого...

Когато си готова , тогава.

Не виждам повод за притеснения. Виж, ако стигнеш до там да вървиш по улиците и да се чудиш къде да се отъркаш, това вече не е нормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си