- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Хапче против надървяне...!
Здравейте не знам къде да публикувам тази тема и за това реших да е тук, може и да ви изглежда нелепо, но ако може отнесете се сериозно. Та въпроса ми е имали някакво хапче или витамин, с който да не се възбуждам за няколко часа...едни приятели ме караха да ходим на нудистки плаж и ще е неловко, ако ....сещате се. Чувал съм за бром, обаче не знам дали го продават по аптеките под формата на хапчета и колко струва и има ли нещо друго, което ще помогне за моя случай...искам съвет![]()
упражнявай се вкъщи няколко дни преди плажа. а и споко, знам че по нудистките плажове има какви ли не дядки и баби детовсичко им се вее, въобще няма да ти е до възбуда
Кастрация също ще помогне.
После дори може да те вземат във хора на кастратите във Ватикана.
Извинявам се, че ще е тук, но искам да попитам нещо inewton. В католическото духовенство всички ли са кастрирани? Защото нали спермата не трябва да отива напразно според тях ;д, а както се знае, свършването става и неволно понякога. Или ако е на сън, не е проблем ;д?
Краста, защо ще ходиш на нудистки плаж?
Значи ако е неволно, не се брои. Да разбирам ли, че не могат да мастурбират?
Да, то си се пее в песента, ама аз да попитам. Значи е буквално така, а аз мислих, че преувеличават лол.