- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- The friend zone
Добро утро! Първо ще помоля отговорите да бъдат достатъчно сериозни и без обиди, за което благодаря предварително. Окей, да започвам с историята. Та яко съм го закопал в така наречената "приятелска зона" и продължавам да копам в продължение вече към девет-десет месеца без абсолютно никакъв изход. Да забравих да кажа, че съм момче. Общо взето показах и казах какво чувствам към момичето, но отговорът беше "Ти си ми много добър приятел". Та дами и господа моля ви дайте ми някакви конкретни решения или съвети, или някой, който е успял да излезне от тази зона да каже как аджеба го е направил.
просто зарежи.
9-10 месеца са много време и ако имаше потенциал, дотогава да се бяха случили нещата
не е въпросът в 'зоната', просто не е писаноне можеш да форсираш неща, които нямат основа да се случат
но добър вариант е да спреш да се занимаваш с нея, да си вземеш живота в ръце, да се занимаваш със себе си и с мечтите си, да се мотивираш и да се уважаваш
това е рецептата хем да си щастлив, хем да си chick magnet
звучи просто и е, и същевременно не е.
и току-виж проявила интерес, след като спреш да въртиш света си около нея..
но не го прави с тази нагласа де.
опитай се да я забравиш напълно и ще видиш ..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Също ти предлагам да зарежеш. Защо да мъдриш някви велики планове, когато просто може да отвориш нова страница, образно казано? Хората не са стока, че да смениш един домат с друг, ама пък в края на краищата не е оферта да се обсебваш. Аз лично харесвам "сценариите", в които тръпката си е силна и двустранна още от самото начало... Има и друго - ако все пак по изключение (имам предвид, че повечето ситуации като твоята не завършват в полза на влюбения) успееш и се съберете, ама преди кулминацията прекалено много си "драпал", за да се случи, тва вероятно би ви подкопавало връзката, понеже ще се чувстваш в няква степен неравностоен. Не ми е мисълта да възприемаш отношенията между хората като търговия ест, ама си гледай интереса. Най-хубавите неща се получават, когато никой от двамата не прави големи компромиси със себе си - просто защото има достатъчно съответствие между характерите и чак такива стъпки не се налагат.
Последно редактирано от paradosou : 08-03-2015 на 11:03
ултра' софия :Д :Д :Д На колко си?
Ако си грозен/дебел/неприятен го е казала, за да не те обиди. Ако си твърде привлечен също няма да клъвне. Най-добрия вариант е да се откажеш от подобно нещо, просто защото няма почва за развитие. Единствената ти искра надежда би била, ако тя скъса с гадже и търси утеха и повика теб. Иначе нема как.
"но добър вариант е да спреш да се занимаваш с нея, да си вземеш живота в ръце, да се занимаваш със себе си и с мечтите си, да се мотивираш и да се уважаваш
това е рецептата хем да си щастлив, хем да си chick magnet"
дас съм стрейт ъп булшит, мейт
kai neshto po-umno
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Просто не те иска за гадже 10 месеца са много трябва вече да си разбрал че не те иска
Абе френд зоната не е толко зле...за нас момичетата понее. Често я използвам и при мен може да значи две неща или че не го искам или просто за да се правя на интересна защото харесвам даденото момче.
Според мен промени подхода. Аз лично съм пробвал да излезна от тази зона по следния начин:
издебнах романтичен момент, когато сме само двамата, с лек подарък и опит да изкажа чувствата си, след като ме отряза и ми каза "искам да сме приятели", поиска да ми върне подаръка, аз просто й казах ако ме цени истински като приятел просто да го носи (става въпрос за сребърна верижка, имаше и носеше и други де), която тя носеше всеки път като се виждахме (разстоянието ни раздели в крайна сметка) доста дълго време. Не е нещо много, но пак си жегва. Все пак ако нещо не те иска до себе си, а ти все пак се чувстваш добре в неговата компания, ако не искаш да го загубиш, го приеми и никога не се насилвай повече, то ако поиска само ще те потърси. Според мен не е нужно да се променяш, а просто да продължиш напред да си такъв какъвто си, рано или късно ще намериш твоята половинка и вярвай ми пътят е доста трънлив, но винаги ти се случва![]()
Испанска муха и няма да има повече friend zone![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Влязъл си във френдзона, защото не си успял да накараш оная й работа да трепне от вълнение. И как да стане като си прекарал една цяла бременност да й лигавиш рамото и да й помагаш да си избира лак за нокти?