Здравейте! Ще си позволя да си излея душата тука както се вика.Ситуацията е следната, мисля , че имам чувства към една моя близка приятелка , с която излизаме и се познаваме от години.Често остава сама вкъщи и ходя у тях вечеряме заедно и т.н. Тя си има приятел. Познавам и него, колеги сме в университета ( можете да усетите драмата още от тук.. ) Проблема е , че той не и обръща достатъчно внимание или поне не това което тя заслужава.. Както казах много сме близки с нея и тя ми споделя много лични неща, как той е бил много агресивен, как той заспивал а тя плачейки до него не можела да заспи, защото се карат и как се чуди дали да се разделят,понеже майка и и баща му също са заедно от известно време и едва ли не няма какво да направи , обичала го, но нещо куцало не е както преди , не знаела какво иска и тя .. (вече влизаме във водите на турските сериали.. ) та както може да видите се имаме за доста близки.Не ми пречи да и призная какво чувствам към нея и да и кажа , че аз мога да я направя щастлива и че от мен може да очаква подкрепа и че заслужава да е най-щастливото момиче на света, и че в моите очи е прекрасна.Просто онзи глупак не я заслужава.. но идва тук проблема , че за нея може да съм най-близкия човек , човекът на когото може да каже всичко и изведнъж този човек ти признае , че има някакви чувства към теб.. страх ме е да не се отдръпне и да я загубя завинаги , дори и като приятел.. Заслужава ли си риска или да продължа да стоя във френд зоната да бъде доброто момче , което винаги е там за нея , когато има нужда .. Момичета - какво мислите , момчетата ми е ясно ще кажат давай брат , тва е просто "п****а " не е единствената, но повярвайте ми - специална е

ПС. Съжалявам ако темата не е за този раздел, но просто мисля , че ще достигне до повече хора. Благодаря ви предварително