Аз къде съм, бе?
Първоначално написано от BeeingCreepyCute Аз къде съм, бе? Та ти си регистрирана този месец, какво очакваш? +тва имаш само 100 мнения. И го остави този шмрунгел. Едва ли някога пак ще пропише в тази тема...
Първоначално написано от BeautyCupcake Та ти си регистрирана този месец, какво очакваш? +тва имаш само 100 мнения. И го остави този шмрунгел. Едва ли някога пак ще пропише в тази тема... Регистриран*. Май ще трябва да си сменя профилната.
Първоначално написано от BeeingCreepyCute Регистриран*. Май ще трябва да си сменя профилната. Съжалявам. Имам болест по която бъркам мъжките полове в teenproblem с женски...
Първоначално написано от BeautyCupcake Съжалявам. Имам болест по която бъркам мъжките полове в teenproblem с женски... Съжалявам и аз.. Не знам как се казва човека, който преглежда извънземни, за да те пратя при него и да ти изпише някакво лекарство за тази болест.
Първоначално написано от BeeingCreepyCute Съжалявам и аз.. Не знам как се казва човека, който преглежда извънземни, за да те пратя при него и да ти изпише някакво лекарство за тази болест. Човекът, който ме лекува, е готвачът. Така се казва. Смисъл, само той готви зелева супа.
Правила