- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- 6te si izkaja mnenieto za vsi4ki ot foruma
Нем ;д на който и да е от форума бих повярвал, но не на нея ;д
И не не се имам за красив и строен, никога и не съм претендирал за такъв. Самочувствието ми тука е просто ебавка, в ирл самочувствието ми е тип аз се харесвам (ЗА МЕН самия съм си красив, както и за близките ми), който не ме харесва е в пълното си право, но на мен не ми пука дали го прави или не.. смисъл мнението ми за него не би се променило ако ми каже не те харесвам/харесвам те все тая си е.. За строен хмм, не строен а едър (въобще не се визират килограми и кореми, бутове и прочие [впрочем краката са ми много здрави заради тичането] Гена ми е да съм едър, винаги съм бил висок и с голям гръб и стабилна основа (здрави крака) корема ми куца много, щото просто съм чревоугодник и преди си ядех квото ми падне.. Но пък и сам на себе си съм си доказал, че свалям лесно подкожни мазнини, бях паднал на 8 процента качих на 16 свалих на 14, на 9 ся съм около 10-11.. Малко упоритости, тренировки двудневен хранителен режим в цикъл от 24 дена и малко добавки и си чук. ;с
Прати снимка на мене и готово.. неа да я показвам във форума//Димитър и други съфорумци знаят, че не им пращам снимките... ебавам се само със снимки, които са качени тук във форума, например с плешивото теме на Харитов.
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.