- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
То и аз не съм те видял да флиртуваш с някое момиче във форума, ааа? Какво да си мисля?
На нпп пък само някакви херувими и свидетели са му във главата (от мъжки род).
Веднъж беше говорил за някаква негова жена, и то за да ни каже, че я давал под наем на приятели в сексуална нужда, щото бил добрия самарянин. Страшен негей просто.
Последно редактирано от defender : 08-03-2017 на 19:23
Да, не флиртувам с момичета във форума, защото това е възможно най-жалкото нещо, което може да направиш. Щеше да го знаеш ако не беше пълно аутизмо.
На този етап ти препоръчвам да спреш, преди да засилиш още повече не само моите подозрения, но и тези на другите в тоя раздел. Е, за моите подозрения вече е твърде късно. Отсега за мен си баба Гуси.![]()
Бог Отец жена ли е?!, Господ, Исус, не е ли мъж?!, Архангел Михаил момиче ли е?!, а ако на теб в главата са ти само някакви богини от някаква митология, то аз вярвам в истинските Светии, като между тях е имало и жени, например майката на Исус (Мария), майката на Заведеевите синове, Мария Магдалена, и др. - Те са духовни майки
доколкото си спомням ти ми подхвърли, че искаш да ми употребиш жената сексуално, аз не си спомням да съм ти я предлагал