.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Лол да, и на мен ми звучи като хомо в себеотрицание. Дори преди известно време каза, че му се е искало да съм жена
    И това, че съм искал да си жена, означа че съм гей ли ве? Исках да си жена, заради философските ти умения, льольо, не заради мъжките ти цици.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    И това, че съм искал да си жена, означа че съм гей ли ве? Исках да си жена, заради философските ти умения, льольо, не заради мъжките ти цици.
    Лол, това беше блъф трол ама ти се засегна. Сега вече наистина си мисля че си гей в отрицание. Обяснява и защо постоянно тръбиш срещу хомо-паради и толерастки ценности.

Мега фен
    То и аз не съм те видял да флиртуваш с някое момиче във форума, ааа? Какво да си мисля?

На нпп пък само някакви херувими и свидетели са му във главата (от мъжки род).
    Веднъж беше говорил за някаква негова жена, и то за да ни каже, че я давал под наем на приятели в сексуална нужда, щото бил добрия самарянин. Страшен негей просто.
    Последно редактирано от defender : 08-03-2017 на 19:23

То и аз не съм те видял да флиртуваш с някое момиче във форума, ааа? Какво да си мисля?

На нпп пък само някакви херувими и свидетели са му във главата. Веднъж беше говорли за някав негова жена, че я давал под наем на приятели в сексуална нужда. Страшен негей просто.
    Да, не флиртувам с момичета във форума, защото това е възможно най-жалкото нещо, което може да направиш. Щеше да го знаеш ако не беше пълно аутизмо.

На този етап ти препоръчвам да спреш, преди да засилиш още повече не само моите подозрения, но и тези на другите в тоя раздел. Е, за моите подозрения вече е твърде късно. Отсега за мен си баба Гуси.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Е, за моите подозрения вече е твърде късно. Отсега за мен си баба Гуси.
    Разбира се, твоите подозрения са нещо изключително важно за мен.

Сега бих те цунал с език, ама ти нали не можеш се целуваш.
    Последно редактирано от defender : 08-03-2017 на 19:45

Разбира се, твоите подозрения са нещо изключително важно за мен
    Преди малко искаше да съм бил жена заради философските ми умения, пък сега подозренията ми не били важни за теб. Последно кое е?

Сега бих те цунал с език, ама ти нали не можеш се целуваш.

Убеден съм че ти се иска, педалче.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 08-03-2017 на 20:06

Мега фен

На нпп пък само някакви херувими и свидетели са му във главата (от мъжки род).
    Веднъж беше говорил за някаква негова жена, и то за да ни каже, че я давал под наем на приятели в сексуална нужда, щото бил добрия самарянин. Страшен негей просто.
    Бог Отец жена ли е?!, Господ, Исус, не е ли мъж?!, Архангел Михаил момиче ли е?!, а ако на теб в главата са ти само някакви богини от някаква митология, то аз вярвам в истинските Светии, като между тях е имало и жени, например майката на Исус (Мария), майката на Заведеевите синове, Мария Магдалена, и др. - Те са духовни майки

доколкото си спомням ти ми подхвърли, че искаш да ми употребиш жената сексуално, аз не си спомням да съм ти я предлагал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си