- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Плачкай путко, после що жените те наричали женствен. Та теб те е страх да използваш определени думи, какво остава да настъпиш мощна кола. Бас ловя че ако се качиш при мен ще плачеш като малко момиченце.
Както и да е, това което имах предвид е че мъжете имат естествено влечение към техничното и механичното, но страхливата ти религия, която отрича всеки здрав инстинкт, е нормално да привижда някакво зло в това.
Хехе, че и аз съм возил жени в колата и никоя не е искала да настъпвам газта. На тебе тва ли ти е критерия за мъжествен? Вземи най-накрая се пристраши и поговори с някое момиче на по-лични теми, та да ти обясни какво за нея е мъжествен.
Като се кача при тебе, няма да плача, а най-много като намалиш и спреш да ти вкарам един и после да отида да дам записа от телефона с малоумното ти шофиране на КАТ, заедно с регистрациония ти номер. На такива, като тебе не трябва да им се дава кола. Язък за парите на дядо ти, дето ти е купил кола.
Моята религия не против техниката, а е против превръщането на човека в машина. Например Аертон Сена е бил вярващ. Бог да го прости!
Последно редактирано от defender : 09-26-2017 на 19:35