.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Няма да се оправдавам пред негово височество.

И все пак ако продължаваш в същия друг от "велико докторче", спокойно мога да започна да ти казвам "разревано, жалкарско докторче".

ПП: Малко са ти развалили характера тия италианци, да не си бил в южна Италия, някъде около Бари, Палермо или Каляри. Малко си се отпуснал, изнежил и разлигавил.
    Не, бях в едно крайбрежно градче близо до Рим. Не виждам в какво съм се размекнал. Ако не друго, даже бих казал че сега съм по-радикален, след като видях доста неща с очите си, най-вече по отношение на мигрантите и миграционната политика, hate speech законите и други подобни евросъюзни благинки.

Ходих и във Ватикана. Трябва да си призная, толкова пошлост и грандомания в едно място не съм виждал. Религия на уж аскетизъм и смирение, а увековечена в оромни, богато украсени зали със златни надписи, масивни куполи и колони и най-изящни фрески. Цялото място лъха на помпозност и превзетост, нещо като архаичен вариант на някоя мутра с най-новия мерцедес. То не като, щото кардиналите са си едни прости мафиоти. Религията ви наистина е една голяма пародия, католицизма най-вече.
    Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 04-11-2019 на 15:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си