.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Освен това, има различни видове хритияни. Ти от кой тип си? Тези, които четат Библията буквално като считат, че всяка дума от нея е вярна или от тези, които се считат за културно предопределени като такива (тези родени в християнска общност, кръстени, възпитавани да празнуват християнските празници и обичаи)? Доста реторика и демагогия използваш докато защитаваш християнството макар и за очевиднте му кусури, така че те слагам на страната на фундаменталистите. В този случай е нормално, че споря с теб. Просто ми е интересно. Междудругото, какво мислиш за еволюцията и възрастта на земята?
    Почти винаги, когато съм във форума съм зает и с други неща. Не мога да пиша фермани, като тебе, за това се иска да отделям доста време, а в същото време на главата си имам и друг неща за четене, писане или вършене.
    Тоя форум не ми е някаква самоцел за да се доказвам с нещо, а ти точно това ми вменяваш. Дори ме изкарваш някакъв, дето съм натоварен с някаква свещена мисия да спасявам хората и тем подобни. Демек се опитваш да ми препишеш статут на нещо подобно, като нпп, дето се изживяваше за небесен херувим спасител, защото явно така ти е по-лесно да изглаждам, че съм не с акъла си, защото горе-долу, такива са представите на повечето атеисти за вярващите и затова така трябва да напаснеш нещата, че да вляза в стереотипните ти очаквания.

След, като има толкова много православни интернет страници, защо мислиш, че аз съм във форум за да развивам някаква подробна православна самодейност.

Не мога да отделям толкова време за писане и мислене в твоя форум. Тука ми е по-скоро място за кеф.
    Примерно правя нещо на компютъра, давам си 20 минута почивка и влизам тука - нещо такова ми е тоя форум. Макара че понякога се отплесвам.

Когато мога ще ти отговарям, но не очаквай да пиша фермани и дисертации. Не знам що си мисли, че трябва да някой да влага толкова енергия в тоя форум. Ако някой ми плащаше и с това си изкарвам хляба, ок. Но сега нямам друг стимул освен да съм във форума за кеф, когато мога.

ПП: Затова не искам някой да ми вменява вина заради това и да ме кара да му се чувствам длъжен и да го използва в своя полза, пич.
    Последно редактирано от defender : 05-16-2020 на 10:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си