.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Вместо да се повтаряш, до сега можеше да използваш цялото това време, за да се обосновеш. Никой не те кара да пишеш фермани. Може да си по-точен и с по-малко думи. До сега да ми беше отговорил...
    А защо мислиш че трябва да се напрягам за да спорим по дадена тема до безкрай? Никой не може да отнеме свободната воля на човека, следователно ако човек няма желание да приеме нещо, то винаги може да си намери повод за интрига, и спора да продължава.
    Дори да приемем, че не мога да ти отговоря (макар, че случая не е такъв), защо мислиш, че това е някаква твоя победа. Ми и да не знам отговора, то след време мога да го знам. Като съм ставал християнин да не мислиш, че съм знаел отговора на всички въпроси във вселената от християнска гледна точка, че да стана православен, ми тогава съм знаел дори по-малко и от сега. Ако чакам да стана православен, когато знам отговора на всичките си безброй въпроси и на мозъка, дето сигурно за всичко може да си намери повод да спекулира, то тогава има да чакам най-малко 5 живота.
    Последно редактирано от defender : 05-16-2020 на 13:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си