.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ами ти може и да не я защитаваш, но тази теза съществува и науката съвсем реално се развива и в тази посока. Така, че какво странно има в това, че в бъдеще могат да чипират хората. Каква конспирация има в това, просто чиста логика.

Нямам нищо против Бил Гейтс, нито съм ЗА ваксините, нито съм против тях, но не искам хора да бъдат ваксиниране против волята им, който иска да се ваксинира, който иска да не се ваксинира. Както един гей има право да е такъв, така би трябвало и аз да имам право да не се ваксинирам. В това ми е идеята.

Страхът и злобата на групата на ваксинираните, че можело да се заразят заради групата на неваксинираните изобщо не е основание насилствено да им пречупват свободната воля.
    Разликата между двете групи е, че докато тези дето не искат да се ваксинират говорят само за себе си и своя избор, без да се мешат в живота на другите, то групата на тези дето желаят да се ваксинират, искат да наложат насила изборът си и върху другата група.
    Ето това разликата, което само показва, че втората групата са хора с проблемна психика, въпреки, че на пръв поглед изглеждат по-модерни и начетени.
    Но още от край време властта за да наложи нещо на обществото винаги е разчитала на полезните идиоти в обществото, като своевременно за да ги подпомогне, властта услужливо промотира тази групичка от обществото, като умни и красиви, а останалите за лузъри-конспиратори.
    Глей са, Ефенди, според мен ти си типичен либертарианец - тоест, ти си ултра либерален ама не искаш да си признаеш че си либераст.

Мисля че беше Достоевски - голям християнин, с голяма патка - който беше писал в братя Карамазови, че личния грях е споделен грях. Има само един начин за спасение, а това е да си отговорен за всички човешки грехове. Веднага щом се поставиш отговорен за всичко и за всички, ще видиш че това наистина е така и че всъщност си виновен за всичко и за всички неща.

Твойта лична воля, изразена в това да не се ваксинираш против определини вируси и заболявания, отнема свободната воля на други които ще умрат в следствие от твойта безотговорност. Хем се наричаш християнин - колективист - хем си ултра либераст.
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Глей са, Ефенди, според мен ти си типичен либертарианец - тоест, ти си ултра либерален ама не искаш да си признаеш че си либераст.
    Между либералите и християните има много общо, само че любовта е свободата на християните се върти около Бога и живота на душата, а на либерала се върти около живота на тялото, като самоцел.

лична воля, изразена в това да не се ваксинираш против определини вируси и заболявания, отнема свободната воля на други които ще умрат в следствие от твойта безотговорност. Хем се наричаш християнин - колективист - хем си ултра либераст.
    С това си мое решение не отнемам свободната воля на никого, а просто изострям страховите им неврози и други психични отклонения, като ги изкарвам на повърхността. А реакциите им след това, да ме накарат насила да се ваксинирам са красноречиви.

Просто групата на ваксърите действа, като терористи, които насилствено, задължително трябва да обърнат неверниците в "правия" път, че да не бъдат наказани от техния бог - едно към едно.

Другото, което е, че доста вирусолози се изказаха, че е нужно 70% от популацията да има имунитет или да се ваксинира, за да се изгради стаден имунитет. Така че мисля, че спокойно 20-25% могат да не се ваксинират.
    Последно редактирано от defender : 05-17-2020 на 09:02

С това мое решение нямам намерение да го натъпквам на никого, просто се опитвам да бъда себе си.
    Опитваш се да бъдеш себе си като проповядваш мантрата и идеологията на един колектив от анти-ваксери ли? Това не звучи много като да бъдеш себе си. Пък и да бъдеш себе си не те прави задължително прав. Виж, Ефенди, човек е социално животно. Фондацията на едно общество е неговата сплотена колективност като социална единица. Този твой "екстремен индивидуализъм" може да съществува само в определени параметри, които бъдат ли надвишени се превръщат в заплаха за социалната кохезия на това общество. Няма такова нещо като пълна свободия.

Погледни само какъв хаос е в сърцето на този такъв екстремен индивидуализъм в Щатите. Тия които си мислят че Ковид е като нормален зимен грип са щастливи да жертват на олтара стотици хиляди само и само икономиката да не пропадне. Това не е да бъдеш себе си. Това си е чисто раково образование в начина на мислене.

С това си мое решение не отнемам свободната воля на никого, а просто изострям страховите им неврози и други психични отклонения, като ги изкарвам на повърхността. А реакциите им след това, да ме накарат насила да се ваксинирам са красноречиви.
    Глей са, брат. Тука май страдаш от когнитивен дисонанс. Истината е че анти-ваксърите са тези страдащи от параноя и невроза. Не забравяй че анти-ваксърите са същите тези които намират причинно-следствена връзка между 5G мрежите и Ковид - но не могат да обяснат защо в Иран има толкова много случаи на заболели въпреки че там са още на 3G.

Просто групата на ваксърите действа, като терористи, които насилствено, задължително трябва да обърнат неверниците в "правия" път, че да не бъдат наказани от техния бог - едно към едно.
    Малко като християнските мисионери през вековете значи? Е*и им майката на тия доктори и учени, до сущ терористи - как смеят най-нагло да разработват химични вещества с които да лекуват и предпазват децата ни, а? Превърнаха ги всичките в либерални аутисти. Да не са и теб ваксинирали случайно?

Другото, което е, че доста вирусолози се изказаха, че е нужно 70% от популацията да има имунитет или да се ваксинира, за да се изгради стаден имунитет. Така че мисля, че спокойно 20-25% могат да не се ваксинират.
    Здрава логика брат, ще спасим 70%, другите 30% са свободни да разпространяват вируса и да мрат безразборно щото - FREEDOM! Нали знаеш че вирусите мутират? Това твойто е същото като да кажеш "абе къщата ми гори ама огъня не е толкова голям за тва ще ходя да налея още малко нафта"...
    Последно редактирано от Zlennox : 05-17-2020 на 10:39
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Глей са, брат. Тука май страдаш от когнитивен дисонанс. Истината е че анти-ваксърите са тези страдащи от параноя и невроза..
    Параноята не е при мене, защото аз спокойно мога да понеса вашия избор без да ме тресе треска от нерви, без да ви обиждам, без да ви насилвам, без ви натяквам да решите какво е добре за вас. Ако искате се ваксинирайте, каквото решите. Моите убеждение са насочена само към мене и моя си избор.

По принцип не съм срещу 5G, но и да бях против него, няма да организирам въстания и граждански войни или да ходя да преча и да целя с камъни, тези дето искат да го построят за да си го построят. Въпреки, че това би носило риск за мене, според убежденията ми, ако настина бях срещу 5G.

Разбираш ли как вътрешния човек контролира страхове на плътта за да не се превърне в душата демон, терорист и други подобни или не разбираш.

Пак казвам, човек чиято любов и свобода са концентирани в плътта не е точно човек, а прикрит демоно-човек. Той затова има такава външна нужда да говори шумно за свобода и любов, ако може и да се качи на керемидите на кооперацията, че повече хора да го видят, колко е любвеобилен.
    Последно редактирано от defender : 05-17-2020 на 11:09

Мега фен
    Мисля че беше Достоевски - голям християнин, с голяма патка - който беше писал в братя Карамазови, че личния грях е споделен грях. Има само един начин за спасение, а това е да си отговорен за всички човешки грехове. Веднага щом се поставиш отговорен за всичко и за всички, ще видиш че това наистина е така и че всъщност си виновен за всичко и за всички неща.
    А ти като фен на Ницше как мислиш, какво би направил той? Щеше ли да се ваксинира за да угади на психозата тълпата? Щеше ли да се поддаде на егото си?

А ти като фен на Ницше как мислиш, какво би направил той? Щеше ли да се ваксинира за да угади на психозата тълпата? Щеше ли да се поддаде на егото си?
    Не базирам възгледите и обежденията си изцяло на един философ - има редица по интересни от него. Пък и философията е едно, материалния, реален свят, друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си