- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за спермата
Здравейте,
Свърших без да искам в гащите, та въпроса ми е ако ги сложа да се перат може ли спермата да попадне върху други гащи (докато се перат) и да забременее? И въобще спермата пере ли се? Извинявам се за тъпия въпрос, но се притеснявам.
направил си огромна грешка ... дано не си ги пуснал с гащите на майка си или сестра си... вади ги веднага и почвай на ръка да переш , кажи на майка си повече да не облича гащите, с които си ги прал ... щото ще се родят такива като тебе
Ех, Кольо...
Невежо сАздание такова.
Сперма се НЕ мие. Сперма се пие.
Хахаха, много забавноНо все пак благодаря, че отделихте от ценното си време! Сериозен ми е въпроса не се ебавам с вас.
Добре отговорихте ми, мерси.
Това е ебаси простотията, честно.
Едно време, като ходех на училище, ми казваха: "Няма глупави въпроси, питайте, щото иначе няма как да се научите." Като почнах работа - същата работа. И хората продължават да не питат. И съответно да не знаят. Точно заради ей такива реакции. Щото някой иска да си начеше егото за сметка на някой друг, вместо да помогне.
*thumbs down*
[/end rant]
Пере се, може да останат петна, ако не ги изпереш веднага, ама за забременяването 0 шанс.
Ми то знаеш ли, че и тая тема излиза в гоогле-то? Демек ти се ебаваш да ти е весело (и да чешеш его, не ми обяснявай, че го няма и това), а после някой като търси информация и твоите бисери излизат.
@dreamhunter - С теб се съгласявам. Ако мислиш, че е трол, адекватната реакция е само една - игнор.
то да беше шега , но за жалост тийнейджърите нямат много знания .освен Фейсбук ,снимки, телефони и глупости
Ако така се роди дете, го пратете незабавно в казармата, ще е безсмъртно!
Ще ти се родят нови гащи, ако са от женски пол може и прашки да се родят, но все пак е хубаво да се консултираш със СПОНДЖ БОБ КВАДРАТНИ ГАЩИ!!!