Първоначално написано от АгентМура za6to men ?! Защото си нарко https://www.youtube.com/watch?v=qG3ZpbDEdR8 - също като мен !
Първоначално написано от solo_ Защото си нарко https://www.youtube.com/watch?v=qG3ZpbDEdR8 - също като мен ! Ти си единственото нарко тук! Аз съм против наркотиците!
Първоначално написано от АгентМура Ти си единственото нарко тук! Аз съм против наркотиците! Но в 100 теми си писал как обичаш наккотици, нали ?
Първоначално написано от solo_ Но в 100 теми си писал как обичаш наккотици, нали ? Не съм писал подобно нещо! Ако си намирал подобно изявление от мен, моля изпрати някое такова тук!
Първоначално написано от АгентМура Не съм писал подобно нещо! Ако си намирал подобно изявление от мен, моля изпрати някое такова тук! Помниш ли историята с пакета кокаин, дървото и полицията ?
Първоначално написано от solo_ Помниш ли историята с пакета кокаин, дървото и полицията ? Не. Някой ме е натопил!
Първоначално написано от АгентМура Не. Някой ме е натопил! Щом казваш...
АгентМура изглежда приятен тип за това целувка.
Първоначално написано от solo_ Щом казваш... Много помниш ве, гарга мръсна! Само дето не е имало пакет кокаин! Целувка за Esdeath, ама само ако е момче. :*
Първоначално написано от АгентМура Много помниш ве, гарга мръсна! Само дето не е имало пакет кокаин! Моля те, моля те...
Първоначално написано от solo_ Моля те, моля те... Излъга! Бих те съдил за клевета! Що не изпратиш скрийншот с доказателства?
Ау че става забавно
Първоначално написано от LoveInfect Ау че става забавно Вземам пуканки, черпя Loveinfect и гледаме разправията на младата двойка по-горе.
Първоначално написано от АгентМура Излъга! Бих те съдил за клевета! Що не изпратиш скрийншот с доказателства? От акаутна "espada"
Първоначално написано от solo_ От акаутна "espada" Ааааа, Еспада... Само мога да спекулирам, че навярно си е измислил оная история, която ти е разказал. Еспада е голям филмар...
Първоначално написано от АгентМура Ааааа, Еспада... Само мога да спекулирам, че навярно си е измислил оная история, която ти е разказал. Еспада е голям филмар... И обича да говори за себе си в трето лице.
Първоначално написано от Indistinct И обича да говори за себе си в трето лице. И той ли? Аз не съм го виждал да го прави пред мен...
Първоначално написано от Indistinct Вземам пуканки, черпя Loveinfect и гледаме разправията на младата двойка по-горе. (Дай 5)
Първоначално написано от LoveInfect (Дай 5) (давам 5)
Взимам 10 и бягам!!!
Взимам 15 и бягам !
Целувам предишните трима, няма причина да ги мразя.
Първоначално написано от Esdeath Целувам предишните трима, няма причина да ги мразя. Welcome! И една целувка за добре дошъл/а
Първоначално написано от divergent Welcome! И една целувка за добре дошъл/а Охх ... колко си мила, за теб една голяма целувка, момиче съм .
И аз ва целивам.
Правила