- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Ожени се, целуни или убий.
От предните трима избирате един за когото ще се ожените, един който ще целунете и този когото смятате да убиете. Следващите двама след мен няма какво да избират, но ..![]()
Бих те убил, после бих целувал и накрая ако трупа ти няма нищо напротив, бих се оженил за теб. Бъзикам се, не съм некрофил, но това не важи за Уиз_Миндифа. Тоя тъпунгер трябва да отиде на екзорсист час по - скоро, щото с тъпизма си може да убие някой, а по инстикт ще го наебе след това.
Женя се за doktor_djeikal, целувам Klaudia11, и го убивам фантона![]()
Женя се за Klaudia11, убивам doktor_djeikal и целувам runsss
БютиКъпкейк бива насилвана да прави секс с доктор_джейкал и аз идвам с мачетето и го убивам. След това Бютито иска да ме целуне, но слагам пръст на устните и й казвам "шш, бебчо, за теб имам други планове", после хващам случайно минаващата рунсс и я измлясквам като коза и открадвам годежния пръстен и го давам на Къпкейк и се женим. 100% това ще стане
Ахаа <3
И аз ще се оженя за теб, Rib, но ще ти кажа едно - после май няма да останеш rib, ами R.I.P.
Ще целуна runsss и ще убия доктора, отново.
Аз с каква любов подходих към поста си, а вече искат да ме убият![]()
![]()
Емм..Женя се за Рънс...Целувам Кейка ...и Риб...ше го трепя(сори брат :Д)
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Женя се за GuardianAngel,целувам BeautyCupcake.RiB умира...шанс,брат.
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Женя се за GuardianAngel
Убивам BeautyCupcake
Целувам martin97![]()
Целувам фенката, убивам мартин и се женя за който е останал aka cupcake
Целувам кексчето, убивам фенката (ще липсваш) и се женя логично за единствения мъжки от тройката.
![]()
Женя се за ..Фенката (ама след 3 години най- малко)
Убивам Хирал,сорри бро
Ииии целувам Кити
Намирам си причини да убия Khiiral, целувам Kitty Bloom и се женя за GuardianAngel ако е богат.
Името се произнася Кийрал, the h is silent. Женя се за кити, убивам Angel и целувам LoveInfect.
Женя се за LoveInfect изневерявам и с Kitty Bloom и после за кеф убивам Khiiral.
ако някой ще ме трепе да знаете че си имам колекция от оръжия и съм шампион по стрелба
и правя демонстрации с хладно оръжие
ест никой няма да повярва
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Guardian Angel пак го взимам и богат, и беден, на haritov ще му лепна една целувка, а gimli заминава...![]()
шъ са оженя за кити ,и после ще я убия с целувка :Д :Д :Д
3 в 1,рационално решение на задачата :Д