.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    @WizKhalifa - не си си намерил все още майстор май?

А сега да се изразя малко по-научно. Купувайки Beats by Dre само пълниш джоба на този комерсиалния Dre. Може да получиш само medium quality клонящо към pro quality и нищо повече. Има далеч други по-професионални марки от тази, вадещи много по-чист звук и дълбоки баси. Като за пример бих дал: Pioneer HDJ-1500, AKG K490NC, PIONEER DJ HDJ-2000, SENNHEISER HD 700, Audio Technica ATH-M50x или пък Sony MDR1ABTB. Sony е марка, която дълго през годините се е доказвала на пазара за аудио техника - Pioneer също!

И като за заключение, ако си бъкан с манги и ги сереш през кенефа чак за съседа отдолу, но пък търсиш основно баси в едни слушалки вземай си Dre, но пък ако си решил да погледнеш моите предложения бих ти казал, че все пак имаш малко мозък, за да направиш някоя добра инвестиция или пък ако си се засегнал от моя коментар, бих ти казал само, че твоето мнение няма никакво значение за мен.

П.П. Продължавай да си търсиш майстора...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Banned
    Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG Виж мнението
    Аз имам solo 2 ,който нося в фитнеса малки и удобни са който ги правят перфекти за фитнес за звука не знам не мога да направя разлика от кракените ,но пък аз съм си ги закупил само да покажа ,че мога да си ги позволя!
    Да, те слушалките перфектно компенсират факта, че си прост и неук, ходи да ти сложат и малко силикон в циците, така вече ще станеш най - якото кифле във фитнеса.

Супер фен Аватара на JDeel
    Всички купуваме техника повече емоционално отколкото рационално. Щом е решил да инвестира в Dr. Dre, па да си ги взема тия слушалки и да се кефи. И без това е видно от аватара му че е фен на тоя тип музика, така че не би се нарадвал толкова на нерапърски слушалки, ако ще и 10 пъти по-качествени и по-евтини да са.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fuckdotnet Виж мнението
    Да, те слушалките перфектно компенсират факта, че си прост и неук, ходи да ти сложат и малко силикон в циците, така вече ще станеш най - якото кифле във фитнеса.
    Tрудно ще ме видиш да си пилея времето с чудене това какви слушалки да си закупя или да отговарям на такива като теб може би затова аз мога да си ги позволя ,а ти едва ли!

Banned
    Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG Виж мнението
    Tрудно ще ме видиш да си пилея времето с чудене това какви слушалки да си закупя или да отговарям на такива като теб може би затова аз мога да си ги позволя ,а ти едва ли!
    Ти може да дадеш и 5000 лв. за нещо, което струва 500, щото е било гъзарско, само че на човек, който има поне малко познания, гъзарията му е през кура. Само кифла като теб би купила техника по външен вид. Та, намери ли си вече пластичен хирург?
    Последно редактирано от fuckdotnet : 09-05-2015 на 09:32

@ MaGuSs Аз не съм ги искал заради самия Dr.Dre Самия звук е чист и басите са дълбоки не заради друго. Дизайна ми харесва и т.н. Който каквото иска купува. Не съм се засегнал от такива идиоти които хейтват само като тебе пиленце сладко
    Последно редактирано от Wiz Khalifa : 09-10-2015 на 22:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си