Цитирай Първоначално написано от Yoni-bonboni Виж мнението
Българийо накъде отиват твоите деца?!?? За пореден път се убедих,че тази "държава" е пропаднала и ще пропада още и още и още.. Как може,как не вие срам бе деца,аз на вашата възраст не знаех още полов член какво означава нито цигара какво е усещането да пушиш и нейният вкус какъв е докато моите приятели и съученици пушеха цигари,пиеха алкохол,аз си играех с кукли и карах колело с другите деца... Не знам,но според мен не е нормално едно момче или момиче на 12,13 год.да знае кой е Азис и коя е Галена,а да не знае кои са Христо Ботев и Васил Левски или да не знае през коя година сме се освободили от Турско робство ние българите!!! Това за мен е недопустимо и всеки един нормален гражданин на Република България трябва да знае тези важни дати и да се е запознал с цялата наша Велика История на България!!!!!
Децата са си отишли отдавна, последните деца, които са родени от велики българи, вече са корумпирани политици или 3 метра под земята, заради идеологията, която са им е насъдена...
Дори да знаеш цялата история, като виждаш модерната ни история до къде ни води, трябва да палиш с 200, я към гърция (колкото и да е зле, пак цяла европа й се кланя и дава аванта), я към германия (дори след 2 поредни световни войни пак е водеща икономическа и партийна сила в европа), не за друго, защото освен историята си с нищо друго не можем да се похвалим, постоянно се топим и въпреки освобождението хулиме освободителите си и се кланяме на измисления европейски съюз, като същевременно турците лека полека продължават да ни до заробват - гледайте новините на турски и ми кажете в коя друго себеуважаваща себе си народност, ще позволят този погром!>....
Глупаво е да говорим и за това как "АЙШЕ", която не говори български получава, незнайно как правото да гласува и реално печели вота с милиони по-малко гласове, но реално с по-големи проценти в малките общини, за да влезне в политиката и да съди геноцид, към българското общество...