.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Разширяване на маратонки! Помощ ...

Здравейте хора, имам проблем с тези:
    http://damska-obuv.heureka.cz/everla...1567fe2ce5b727
    Стискат ми. Отвън са кожа, но не знам дали от изкуствена или естествена. Подарък са ми, поръчвани са от интернет и няма как да ги заменя за по-голям номер. Четох няколко начина за разпускане(спирт и чорап, вода в торбичка и фризер, течен парафини т.н.) Отвътре са от плат.
    Споделете някои ефективни метода, моля

Мега фен Аватара на baby_baby
    Занеси ги на обущар по-добре за да не ги прецакаш

anonymous708973
    Guest
    Парцали, напоени с водка. Пробвала съм и да обуя напоен с топла вода тънък дамски чорап, получава се, обаче обувката е била кожена, не знам дали на плат ще се получи.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Занеси ги на обущар по-добре за да не ги прецакаш
    Пробвала съм го това с дамски обувки, не става. Само и единствено носене оправи нещата.
    Методът на Пантерата с алкохол ми е познат, но не съм го изпробвала лично.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Чувала съм и съм чела, че с алкохол не ставало на обувки от изкуствена кожа. Още не съм се осмелила да го пробвам на едни лачени и още стоят в гардероба.
    На естествена действа безотказно, но тря2бва с мярка, защото наистина много лесно се отпускат, едни така доста ми се разшириха и после ми падаха

Има и едни спрейове, които имат разновидност и за изкуствена, но не са много евтини, ако това са ти единствените обувки, които не са ти по мярка. Гледах преди време е Ремедиум- около 18лв беше 50мл.
    Последно редактирано от therichbitch : 09-16-2015 на 18:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си