.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Mihaela01112
    Guest

Question Шампоан оцветител или къна?

Здравейте, аз съм на 16 години. Косата ми е тъмно кафява към черна и искам да я боядисам в кафяв махагон. Проблемът е, че нашите не ми дават да се боядисам с боя и се чудя кое е по-добре къната или шапмоана оцветител?

Шампоанът се отмива доста бързо. Можеш да пробваш първо с него, за да видиш дали ще ти хареса резултата. След няколко измивания, косата ти ще се върне към стария цвят.

Нямам опит с къна, но трябва да знаеш, че къносаната коса не хваща боя. С други думи, къносаш ли се, трябва да чакаш да се отмие много хубаво, за да ти хване боята (ако решиш да се боядисваш).
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Къната не е с много трайно оцветяване. Искам да кажа, че резултата веднага след нанасяне и след 1-2 измивания няма нищо общо и избелява. Боята е може би по-вредна, но поне има блясък.

Боята си е вредна, но ако се грижиш за косата си, няма да изглежда зле. Просто трябват доста усилия и пари за качествени продукти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от winks11 Виж мнението
    Къната не е с много трайно оцветяване. Искам да кажа, че резултата веднага след нанасяне и след 1-2 измивания няма нищо общо и избелява. Боята е може би по-вредна, но поне има блясък.
    Глупости на търкалета.
    Преди да се боядисам с боя, се боядисвах с черна къна
    Изобщо не ми се отмиваше. Само къде ми израстват корените и съответно ако стоя на слънце покафенява, но зимата нямам проблеми.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    къната не прави ли филм около косъма?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си