.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    nasetoovt
    Guest

Акне Аут: Почистващ лосион или Акне Аут: Активен лосион?

Здравейте, кой е по добрия лосион? Почистващия или активния? На 16г. съм и имам пъпки:средно положение(хем много, хем малко). Не са гнойни, а са червени и са под бузата и на нея! Кое ще ми върши добра работа?

Нито едното. Два пъти ходих на дерматолог и ми ги изписа. Лосиона за премахването на пъоките, а крема за успокояване на кожата. След 4тото мазане започна да ми се бели кожата. Пъпките изчезнаха, но след като спрях да ги ползвам се получи т.нар. йо-йо ефект и станах като рвнде буквално. Накратко даваш изшишни пари за нещо напълно ненужно и некачествено. Вземи си салицилов спирт. Продава се в аптеките. Аптекарката ми го смесва с някакъв антибиотик, за съжаление не знам името му, но можеш да попиташ в аптеката. Също така можеш да си вземеш и крем здраве. Колкото и просто да звучи, тоя крем е чудотворен. За всичко помага и за пъпките също. Сутрин мажи със салициловия спирт, а вечер с крема, като преди това миеш лицето със сапун, разбира се. Ааа, да. Миенето на лицето с подходящ сапун поне 3,4 пъти на ден също помага. Вземи си Safeguard, антибактериален е, Dove или Teo Bebe. Това го правя вече 2,3 месеца и ефекта е видимо положителен. Също така и е подходящо за всеки джоб.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    не разбрахте ли вече, че да си мажете спирт по лицата е ужасно

Съгласна съм с виктория99 . Колкото до спирта аз не бих пробвала . Преди и аз имах пъпки , но не акне . Сега имам една / две най-много . Всичко се оправи като започнах редовно да си почиствам и тонизирам лицето , а след това да го мажа с хидратиращ крем . Разбира се съм ползвала и лосиони против пъпки - на Avon .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Активният лосион Акне аут. Със спирта завърташ порочен кръг на свръхпродукция себум. Антибиотикът пък създава резистентност на бактериите, които причиняват възпаление и скоро пак ще се окажеш в изходна позиция.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си