- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Изследвания в Цибалаб за да го правим без презерватив за какво трябва да внимавам?
Не е вредно. Може да забременее като е в овулация. Не свършвай в нея и не я карай да пие хапове. Не правете секс без когато е в овулация и всичко ще е ок.
Прав си теоретично.
За съжаление, овулацията често не е постоянна. С един ден да се мръдне, вече е лошо положението. Разбира се, може около дните всеки ден да се прави тест за овулация. Не съм пробвала, не знам как става, но си мисля, че леко убива кефа :д
Има и такива екстри като свръхпродуктивни яйчници, което усложнява нещата.
В общия случай: По-младите девойки да си търсят презерватива като наследство. Момчетата да не се правят на интересни и да не забравят, че хич няма да е готино да станат татковци малки. Като станете двойка, ако презервативът реално ви убива кефа, пробвайте противозачатъчни, за да сте сигурни дали момчето може да практикува несвършване. Евентуално може да се мине на без. Единственият момент за свършване в нея - по време на цикъл.
Притивозачатъчните са шит, мда. Въпреки че имат много позитиви като премахване на болка преди цикъл - мацките ще разберат какъв невероятен кеф е да не се сгъваш на 2 от болка и да пиеш спазмалгони като бонбони; изчистване на лицето от пъпките и т.н., имат си и негативи. Момчетата да не се чудят, като мадамата постепенно загубва каквото и да било либидо - от хапчетата е.
Отделно: при повръщане или разстройство - не е сигурно, че хапчето не е отишло. Може да се забрави, напълно е възможно дори да го имате при себе си нонстоп. Не е сигурно, че ще улучите "вашето" хапче от първия път - не е все тая какво пиете и принципът проба-грешка излиза малко скъпичко - не буквално, когато става въпрос за тялото. Главоболия, коремни болки и т.н. все може да са последици от хапчето.