.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    1. Никога няма да накарам приятелката си да пие хормони. Всеки с малко медицинска култура ще застане зад мен.
    2. Жената няма как да забременее ако не е в овулация - също нещо за което не ти трябва много знания, но явно на теб и те ти липсват
    3. Когато правиш секс без презерватив дори и да пие хапове, пак не си застрахован на 100% поради много причини.
    4. На моята възраст и в моето положение изобщо не ме бърка и близнаци да ми се родят, но явно това не го вдяваш.
    5. Като те е страх от мечки, не ходиш в гората. Или с други думи - като те е страх да не забременее ползваш презервативи.

А относно примерите, ако ти заставаш зад пиенето на противозачатъчно, то по-добре жените да седят на разстояние от теб и съветите ти.
    Последно редактирано от draid : 09-09-2015 на 12:44

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    1. Никога няма да накарам приятелката си да пие хормони. Всеки с малко медицинска култура ще застане зад мен.
    2. Жената няма как да забременее ако не е в овулация - също нещо за което не ти трябва много знания, но явно на теб и те ти липсват
    3. Когато правиш секс без презерватив дори и да пие хапове, пак не си застрахован на 100% поради много причини.
    4. На моята възраст и в моето положение изобщо не ме бърка и близнаци да ми се родят, но явно това не го вдяваш.
    5. Като те е страх от мечки, не ходиш в гората. Или с други думи - като те е страх да не забременее ползваш презервативи.
    Разсъжденията ти са като на самонадеян 15-16 годишен хлапак...

1. Пиенето на тия противозачатъчни хапчета (не говорим за спешните като ескапел) просто "излъгват" тялото на жената че е бременна и отделянето на яйцеклетки спира, докато тя ги пие. С други думи поставят жената в друго нейно естествено състояние, но по изкуствен път. Естествено има странични ефекти подобни на бременност, но повечето жени свикват и тялото им се приспособява към другата хормонална конфигурация. Пушите ли? Напивате ли се? Друсате ли се? А? Което и да е от тия неща е много по вредно от хапчетата антибебе!

2. Жената не е часовник и овулацията може да настъпи с отклонение във времето. Казах ти го и аз, казаха ти го и други!

3. Хапчетата са много по-сигурни противозачатъчни от презервативите, стига жената до ги пие по схемата и да не пропуска.

4. Семейното ви планиране не ме интересува и няма да го коментирам .

5. Тука съм съгласен с теб ! Но идеята е не да не се ходи в гората изобщо, а да знаеш къде са мечките и да си взел пушка, а не воден пистолет ако ме разбираш .
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    А относно примерите, ако ти заставаш зад пиенето на противозачатъчно, то по-добре жените да седят на разстояние от теб и съветите ти.
    Твоите примери и разсъжденията ти са като на някой дето още живее в пещера! Тия хапчета са тествани и милиони жени по света ги пият всеки ден. Ти какво предлагаш - методи против забременяване от каменната ера !?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си