.
Отговор в тема
Страница 13 от 14 ПървиПърви ... 391011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 333
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Японския като език не е много труден от това, което съм чувала
    Имам един колега, който е учил японистика две години и май ще си я продължи в някакъв моменъ
    Над другите две нямам наблюдения

Мега фен
    японски е лесен
    половината им говорене се състои
    в пъшкане, охкане и повишаване на глас

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    японски е лесен
    половината им говорене се състои
    в пъшкане, охкане и повишаване на глас
    Тва за женското говорене се отнася. Като гледам анимета, си изключвам звука, че тия все едно получават оргазми като плямпат.

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Японския като език не е много труден от това, което съм чувала
    Имам един колега, който е учил японистика две години и май ще си я продължи в някакъв моменъ
    Над другите две нямам наблюдения
    благодаря

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Тва за женското говорене се отнася. Като гледам анимета, си изключвам звука, че тия все едно получават оргазми като плямпат.
    Определено гледаш странни анимета...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ами, да всъщност хд
    Преди гледах по-нормални и тия пак си получаваха множествени оргазми

Мега фен Аватара на divergent
    Деца, вече съм студентче. Дойде момента да разкрия истината - никакви Международни икономически отношения не искам. Не можех да избера дълго време какво да уча, но трябваше да си избера нещо, което да казвам, за да не ми мрънкат всички. Таа, като си харесах най-накрая специалността, не казах на абсолютно никого, понеже от опит знам, че когато кажеш нещо на някого, то рядко се случва. :д Еми даже и с нашите не споделих, вчера разбраха, че Коселчо ще учи Културен туризъм и не ми харесаха коментарите, това е другата причина да си мълча толкова време. Това беше, да ми е честито и дано и вас да ви приемат каквото сте си намислили.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    еми Д:

доволна съм от резултата на изпита по АЕ // СУ
    5, 52

някой ако каже нещо за японистика/китаистика/кореистика освен че е "мега трудно и почти никой не завършва" ще ми е от полза

/ балът ми става 22, 56 и би трябвало да ми е достатъчен (според баловете от миналата година) за каквато филология реша ( от тези, за които мога да кандидатствам с изпит по АЕ )
    охх, спомени, в последния момент се отказах от нея
    сигурно ги знаеш темите в анимес бг и и су, но си приготви сериозно количество тетрадки на квадратчета

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Деца, вече съм студентче. Дойде момента да разкрия истината - никакви Международни икономически отношения не искам. Не можех да избера дълго време какво да уча, но трябваше да си избера нещо, което да казвам, за да не ми мрънкат всички. Таа, като си харесах най-накрая специалността, не казах на абсолютно никого, понеже от опит знам, че когато кажеш нещо на някого, то рядко се случва. :д Еми даже и с нашите не споделих, вчера разбраха, че Коселчо ще учи Културен туризъм и не ми харесаха коментарите, това е другата причина да си мълча толкова време. Това беше, да ми е честито и дано и вас да ви приемат каквото сте си намислили.
    честито!!
    по-готино звучи от МИО Д:

YSMF, аз още не съм решила съвсем, но да кажем че натам съм се ориентирала

клоня повече към китаистика за момента, но най-вероятно ще пиша и японистика/кореистика на някое желание

някой да знае колко желания могат да се изброят за СУ?

честито!!
    по-готино звучи от МИО Д:
    Благодаря ти! Определено е по-готино, като прочетох учебния план се размазах от кеф! :д

^ радвам се, поне ти знаеш какво да правиш с живота си Д:
    честито пак

аз още не съм решила окончателно какво да пиша на първо място, нямам и мн време Д:

ще видим, дано всичко да е наред

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    някой да знае колко желания могат да се изброят за СУ?
    колкото си решиш

честито на divergent, има поле за развитие с тази специалност, дано само няма твърде много излишък в учебния план и да са ти адекватни преподавателите
    а в кой университет е това?

колкото си решиш

честито на divergent, има поле за развитие с тази специалност, дано само няма твърде много излишък в учебния план и да са ти адекватни преподавателите
    а в кой университет е това?
    Благодаря ти, надявам се да имам поле, изглежда ми, че уж учиш всичко, а накрая излизаш с нищо. :д Искам да ми е интересно, за другото ще си дойде времето. Пловдивски, едва ли ще са много адекватни

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ха, това е като някакъв микс между тоха и културология ;дд
    Учебният план е нагъчкан с твърде много неща, които биха могли да са избираеми курсове. Тоест, отсега предполагам с какви глупости ще ви занимават по някои от тях. Избираемите пък са малко.
    Хубаво е, че има доста пътуване и като цяло е достатъчно практически насочен.

Ще кажеш как е, дано е твоето

Ха, това е като някакъв микс между тоха и културология ;дд
    Учебният план е нагъчкан с твърде много неща, които биха могли да са избираеми курсове. Тоест, отсега предполагам с какви глупости ще ви занимават по някои от тях. Избираемите пък са малко.
    Хубаво е, че има доста пътуване и като цяло е достатъчно практически насочен.

Ще кажеш как е, дано е твоето
    Аз главно заради пътуването го избрах, само ми дай скитане и съм доволно!

Голям фен Аватара на Starless
    еми Д:

доволна съм от резултата на изпита по АЕ // СУ
    5, 52

някой ако каже нещо за японистика/китаистика/кореистика освен че е "мега трудно и почти никой не завършва" ще ми е от полза

/ балът ми става 22, 56 и би трябвало да ми е достатъчен (според баловете от миналата година) за каквато филология реша ( от тези, за които мога да кандидатствам с изпит по АЕ )
    А какви са вариантите за развитие в бъдеще? Освен преводач..
    Аз имах идея за английска филология, но като си представя, че накрая излизаш просто с един език, който окей, знаеш перфектно, че даже и разни специфични неща свързани с литературата и прочие, но дотам. Каква е реализацията.. учител и преводач, нямаш никакъв занаят.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Аз имах идея за английска филология, но като си представя, че накрая излизаш просто с един език, който окей, знаеш перфектно, че даже и разни специфични неща свързани с литературата и прочие, но дотам. Каква е реализацията.. учител и преводач, нямаш никакъв занаят.
    Занаят казваш? Като искаш занаят стани автомонтьор, готвач, сервитьор,...

Голям фен Аватара на Starless
    Твърде плоско изказване. Мисля, че достатъчно ясно се разбира какво имам предвид.

Да ви се похваля, отидох до уасг с цел да се запиша за редовния, нищо,че на матурата изкарах висока оценка а те ми казват ти си приета имало някакъв гарантиран прием, който мислех,че е само за завършилите ПГСАГ но се оказва,че има и други като мен прието преди 1во класиране.

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    не съм на сто процента наясно; но съм сигурна че възможностите са доста повече от учител и преводач
    за която и филология да става въпрос

не познавам хора, завършили някоя от източните филологии, за да кажа как точно стоят нещата

Цитирай Първоначално написано от ...Rammstein... Виж мнението
    Да ви се похваля, отидох до уасг с цел да се запиша за редовния, нищо,че на матурата изкарах висока оценка а те ми казват ти си приета имало някакъв гарантиран прием, който мислех,че е само за завършилите ПГСАГ но се оказва,че има и други като мен прието преди 1во класиране.
    ай, честито
    дано да е нещото за теб ^^

Супер фен Аватара на slicky
    не съм на сто процента наясно; но съм сигурна че възможностите са доста повече от учител и преводач
    за която и филология да става въпрос

не познавам хора, завършили някоя от източните филологии, за да кажа как точно стоят нещата
    С източните филологии, освен като учител или преводач, може в някое посолство да се уредиш и да изпратят в съответната държава. И колкото по-малко популярен е езика, толкова по добре. Също познава такива, които се занимават и с туристическа дейност в самата страна, което им стига като доход.

Кога излиза първото класиране в СУ?

Моите 3 класирания в СУ са на 12, 19 и 26 Юли.

^ май на всички ни излизат тогава

SLICKY, мерси за информацията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си