- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2015/2016
Момичета, ще шиете ли рокли? Добра шивачка в Пловдив можете ли да препоръчате?
^ няма да шия рокля, но съм доволна от едно ателие, което се намира преди Пешеходния мост, близо до НОВОТЕЛ-а
намира се с/у градинката, до него има център за красота /КАНЕЛА май/, един магазин за шоколади и т.н., общо взето се съмнявам да го пропуснеш
тааа, там носих едни дънки за разширяване в талията /след като от едно друго място ми бяха казали че няма как да стане без да слагат допълнителни парчета или нещо такова/ и съм доволна, взеха ми 4 лева, добре ги направиха
по мои спомени от това, което пишеше на витрината, мисля че изготвят и абитуриентски рокли, но може и да се бъркам... не пречи да провериш и там, ако не намериш шивач/ка/![]()
Ще се опитам да избегна шиенето на самата абитуриентска рокля, по-скоро тази за изпращането, тъй като съм си харесала модел, а ми идва твърде скъпа. Благодаря за информацията.
Знам какво искам да изпращането и бала, само остава да го намеря и купяако не успея ще се наложи да шия
Аз като се сетя миналата година имах лоши очаквания за абитуриентската, то пък стана най големия купон
Та тая година ще гледам да си хвана гадже 97 набор![]()
Започнахте ли да си търсите рокли/костюми за бала?Аз имам точна представа какво искам и онзи ден си харесах обувки,но бързах та другата седмица ще ида да пробвам и ако ми харесат направо ги взимам
![]()
![]()
Ами аз мисля, че е малко рано да търся от сега костюм, най-вероятно към март вече ще се ориентирам да ходя в Асеновград![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
а работни дрехи кога ще си взимате?![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Здравейте и от мен!
Аз ще кандидатствам във ФМИ - СУ, за момента ходя на уроци само по математика, а за костюм, мисля че е прекалено рано. Доколкото за бала, всичко е организирано вече.
Поздрави!
Последно редактирано от kokkitoy : 10-20-2015 на 21:33
Втората матура ще ми е Английски, не ходя на уроци по нищо, разчитам на себе си и на училищната подготивка, по седем часа седмично и по ае, и по бел, ми се струват достатъчни, имам си и книжки, и така.
Обмислям да кандидатствач с СУ с Европеистика, но още не е окончателно, исках да питам някой за подробности, ако знаете нещо за специалността, споделете.Другите варианти са някаква филология или евентуално Варна. За Пловдив се колебая
Часовете за грим и фризьор са записани, за рокля ще ходя до Асеновград най-вероятно или на изложението в "Земята и хората". Харесала съм си и няколко рокли в нета, но едва ли ще рискувам със шиене, понеже ме е страх, че няма да е същата и ще ми развалят бала.
За Варна и аз се колебаех, но получих доста негативни мнение. За кой ВУЗ говориш?
Пловдив изобщо не ме съблазнява, единствено МУ си заслужава според мен. ПУ е с доста нисък рейтинг. Другите 2 изобщо не ги зачитам
Какво ти се учи като цяло?
Може ли да ми обясниш малко повече за това изложение - какво представлява, къде/кога се провежда?
Аз се колебая вече за шивач, тъй като се влюбих в една рокля, а цената и надхвърля 1000лв, та се надявам да излезе на половина![]()
Изложението го правят в музея "Земята и хората" някъде началото на февруари и всички рокли са само по една бройка. Една приятелка миналата година си купи оттам. Беше черна, не помня детайли, но ми допадна, а и струваше около 400лв, което според мен е що годе разумна цена.
Наясно съм, че ПУ не е на нивото на софийските университети, но София хич не ме кефи за живеене. За Варна си мислех за Туризъм в икономическия, обаче ако продължавам да се колебая, накрая ще запиша нещо във ВВМУ и ще стана пират!![]()
lunacy, не разбрах кое е толкова смешно. Не бих си изкарала добре вечерта ако не ми харесва как изглеждам. Далече съм от кифленските стандарти, но все пак това е абитуриентският ти бал и мисля, че трябва да си облечен с нещо, което ти харесва.![]()
Еми една приятелка се пробва и не я приеха. За тази специалност определено ти трябват уроци, сама не можеш да се подготвиш, защото в целият СУ с Европеистиката най-трудно се влиза, а и коефицента е много висок и има само 10 места (или около 10 бяха) и ги заемат някои с връзки.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Е аз видях, че може да се влезе само с матури и реших, че няма да е особено трудно, но явно конкуренцията е голяма. Аз още много се колебая и последно ми светна въобще да не се пробвам в София, понеже не ме кефи изобщо за живеене, а Пловдив ми е и по-близо, и ми харесва повече. Не изключвам и Варна, но там ако ида, ще е заради друг човек.![]()