.
Отговор в тема
Страница 3 от 14 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 333
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    имах предвид от гледна точка, че в тази специалност приемат 10 момичета/10 момчета
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Мааалко повече хора приемат.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Казвате ми, че грешката е самата Варна, или, че ще е заради друг?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Заради друг.. то си е грешка навсякъде Иначе аз уча във Варна и не е толкова лошо колкото оси мислят някои.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    имах предвид от гледна точка, че в тази специалност приемат 10 момичета/10 момчета
    това не е предпоставка, че непременно се влиза трудно. поинтересувай се от баловете.

Цитирай Първоначално написано от BornToRaiseTheHell Виж мнението
    Някой друг да иска нещо с химия и биология?
    Моя милост :Д , само че съм се насочила към Фармацията

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    това не е предпоставка, че непременно се влиза трудно. поинтересувай се от баловете.
    Балът за Европеистиката е най-висок, защото специалността конкретно в СУ е много желана. Квоти мисля, че имаше, а ако не-влизат десетина човека общо на група /те са 4 спрямо езика/. Да предположим, че 60% влизат с английски, дори матурата да им е 6.00 и да изберат нея пред резултата от изпита /конкретно тук коефициентът не играе голяма роля/, за едно то тези десетина места се борят прекалено много хора. Да бъдем честни, повечето ще заложат на нещо повече от изкараните резултати...
    Колкото до изпита-гадничък е, задължително ниво С1 трябва да имате, според мен, а дори и тогава си има едни уловки, които можете да ги разберете само от прословутите им 7 книжки или да им плащате луди пари за уроци.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Za tazi specialnost doskoro i ne bqh chuvala. Are stiga gluposti. Maturi vika. V bege vlizaneto v uni e detska igra s izkluchenie na medicina.

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Според мен няма смисъл да се отклоняваме от темата, на момичето, което ще кандидатства с Европеистика-стискам ти палци, ако още ти е приоритет, но си е трудно, говоря от личен опит, за разлика от повечето "компетентни" тук.

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Казвате ми, че грешката е самата Варна, или, че ще е заради друг?
    Грешка е според мен да отидеш някъде заради някого. Отиваш там, където ти искаш, за да не съжаляваш един ден.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Заради друг.. то си е грешка навсякъде Иначе аз уча във Варна и не е толкова лошо колкото оси мислят някои.
    Голям мерак имах специално за ИУ Варна, но чух доста негативни мнения.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз съм в ИУ, ако искаш да питаш нещо на лс.

Някой чел ли е Тютюн без Лила и другите? Лятото четох другия вариант а казаха да се готвим по него но никъде не го намирам.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    http://knizhen-pazar.net/index.php?o...82%D1%8E%D0%BD
    Търси изданията от 1992.

Много благодаря!

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    все пак това е абитуриентският ти бал
    аз лично нямам нагласата за ГОЛЕМИЯ ПИЩЕН БАЛ НА КОЙТО ЩЕ СЪМ СУПЕР ЯКА, повечето ми приятели също, даже някои от тях няма да ходят /което аз също обмислях, но ми беше неудобно да го кажа на класа, т.е. pretty much факта че ме е страх да изразявам мнението си в някои случаи е главната причината да отида на тоА бал/
    ТА
    затова идеята ДА СЪМ С ТОЧНО ТАЗИ ОПРЕДЕЛЕНА РОКЛЯ, НЕ ПО-РАЗЛИЧНА, ЦВЯТ ТРЕВИСТО НЕПТУНЕНО БРЪМБАРОВО ЛИМОНАДЕНО, НЕ ТРЕВИСТО ПЛУТОНЕНО БРЪМБАРОВО ЛИМОНАДЕНО е странна за мен

разбирам че явно наистина се вълнуваш и се надявам да намериш каквото търсиш, но ми се вижда прекалено няколко парчета плат да оказват такъв ефект върху емоционалното ти състояние

както и да е, всеки с разбиранията си

иначе, видях че имаш намерение да кандидатстваш в Пловдив и бих искала да те окуража, но честно казано позитивни мнения съм чувала кажи-речи само за АМТИИ; както и да е, от Пловдив съм и бих се радвала да помогна, ако имаш някакви въпроси за университетите тук

и се извинявам че се включвам след толкова време

иначе, и на мен хич не ми се живее в София, не ми се стои и тук обаче;
    ще опитам за чужбина най-вероятно, но засега съм с намерението да не кандидатствам веднага след училище; gap year or smth

АМТИИ не го изключвам като вариант, но не съм разгледала с какво се кандидатства, иначе май съм навита най-много за ПУ. Чакам да пуснат навсякъде специалностите за новата година и тогава вече ще решавам на 100%, че не остана.
    Иначе за чужбина ако имаш упоритостта, издържливостта (имам предвид, че не е за всеки, някои не се справят в друга държава) и най-вече финансите, бягай натам! Принципно за gap year не си и помислям, според моите виждания, е доста изгубено време и нагласа, но това си важи за мен. Ако мислиш, че за теб е по-добре, не бързай.

мерси за подкрепата ^^
    ще видим какво ще излезе

и аз съм се замисляла за ПУ, но като че ли изборът /за специалност/ не е много голям, но не съм го отписала като вариант

Решихте ли ще имате ли втора бална? Ако да, къде? При нас е абсолютна лудница, седем класа не можем да се разберем ако трябва да съм честна,не ми се ходи, да дам близо 300лв, за да стана свидетел как се напиват в някоя дискотека

Когато аз бях абитуриентка, решихме, че е най-добре да се съберем само нашия клас и отидохме на една вила, излезе ни доста евтино и си изкарахме супер яко.

Яко е, че сте били на едно мнение и сте се навили за вила. При нас повечето сме със силни характери и гледаме да се налагаме и никога не стигаме до консенсус. Само разправии за диксотеки, канене на учители на бала... Последния филм е за албума на класа. Една част обясняваме колко по-яко би било да си изкараме общи снимки от петте години и сами да си направим албумите, другите искат да си е готов от фотото само с по две снимки на човек. Не че изгарям да им гледам физиономиите, ама днес като има фейсбук мога да си намеря снимки от бала на всеки. Много по-сантиментално е да пазим в албуми забавни снимки от всички години в гимназията, защото носят много повече спомени.

Хора, рано ли е още за запазване на дати в заведение за бал с роднини, приятели? Около мен вече са резервирали, даже съм канена а с нашите още нищо не сме говорили. Аз ли изоставам?

И при мен вече всички са запазили, почти няма места в ресторантите (понеже са много де...) Таа ако си в голям град може и да има свободни ресторанти, но действително е време да се организираш. Аз лично още от отдавна съм казала, че не искам такива банкети, излишно харчене на пари и нерви. Не ми се струва привлекателна идеята да събирам някаква рода, повечето пенсионери. Нищо против възрастните хора, много ги уважавам даже, но точно в деня на бала няма да ми е до старчета, които виждам за пръв път, и които ще ме прегръщат, поздравяват и тн, все едно завършването е най-прекрасното нещо. Най-вероятно ще събера 10 човека макс, само най-близки роднини и познати някъде през деня, не на датата на бала, и ще се наядем като за последно. За тези, които ще ми дават зор да ме видят с роклята и там другите простотии, после ще им показвам снимки и така.

От Враца съм предполагам,че ще мога да намеря места и по-късна(надявам се) и определено няма да е на датата на бала, въпреки че и на бала ми е ясно,че ще дойдат в нас да ме изпратят най-вече баби,лели ама това не ме бърка. Но явно ще трябва да се замисля и да имам поне някаква идея

Цитирай Първоначално написано от ...Rammstein... Виж мнението
    Решихте ли ще имате ли втора бална? Ако да, къде? При нас е абсолютна лудница, седем класа не можем да се разберем ако трябва да съм честна,не ми се ходи, да дам близо 300лв, за да стана свидетел как се напиват в някоя дискотека
    класът ми прави нещо такова... май? но аз няма да ходя

за някаква чалготека май са се разбрали , независимо от другите класове от випуска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си