- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2015/2016
Здравейте ! Знам,че не е много по темата (извинявам се ! ) Искам да попитам дали някое момиче си търси рокля за бала..?.(от Пловдив) Моя бал мина преди 3 години,а си купих рокля,която няма къде да я облека...(леко принцеска ;дд ) Та ако някой има интерес да ми пише на gewy_1994@abv.bg ще изпратя снимки на роклята ! :*
Имате ли вече часове за прическа,грим,маникюр? Аз утре ще ходя да си запазя. Явно късно съм се сетила,защото повечето фризьори в града вече са свършили часоветеостанали са единствено до обяд. Дано успея да си запазя и аз.
йее купих си рокля,обувки и чанта. Много съм щастливаПърво харесах една,после друга и бях тръгнала да я купувам но преди това влязох в друг магазин и излязох с рокля от там
![]()
![]()
екстраа ^_^ аз другия месец ще скокна до Асеновград, ама само, за да видя какъв модел най-добре ще ми стои. И най-вероятно ще шия, нз. А вярно ли е, че в Асеновград вече искат пари за пробване? Усетили са се май...
Аз ходих в Плевен, моя приятелка също. Доволни сме, има много магазини,роклите са красиви,има и някой не чак толковано цените още са прилични а и имат много намаления. Първата рокля,която харесах от 200 и нещо щеше да падне на 175 или там някъде, а втората от 385 на етикета ми я продадоха за 340 като не е ставало въпрос за цена,просто ги попитах колко е и после погледнах какво пише, но съм много доволна. Обувките и чантичката също бяха на много прилични цени и на момента в магазина ти вадят чанта връзваща се на обувките.
Темата ни никак не е активна
Какво става, до къде я докарахте? Готвите ли се за изпити, матури?
Смятам да ходя на ДЗИ по математика. Ще кандидатствам в СУ специалности "Компютърни науки" и "Софтуерно инженерство". Ходя на уроци по математика от... доста време и знам, че тре'а си седна на гъза и да решавам още задачи, защото все ще о*ера нещо. За бала не ми пука особено... След него ще са кОпоните. ٩(^ᴗ^)۶ По ги мисля КСИ-тата, ДЗИ-тата и всичките други шитни, които са се насъбрали.
Днес междудругото разбрах, че ще имам три двойки за срока. По компютърни мрежи - Миналата година започнахме предмета и тази година се очакваше да правим нещо по "advanced", а то се оказа, че деградираме... Разликата в учителите е явна. Не на всеки му се занимава и има желание да обучава. Режих, че ще скипвам часовете и тъй. Изпитването при нея е презентация...pliiiiz!! Аз да не съм в 7 клас че да ме изпитва на специален предмет с презентации, от които няма никаква полза... (--_--)
Друга двойка имам по Асемблиране. Господина е много строг и иска всички да учат усърдно по неговия важен предмет. Всяка година 90% от завършващите при него са с тройки. Аз нали съм тарикатче и ходя от време на време - двойка. ( ͒˃̩̩⌂˂̩̩ ͒)
Трета двойка - Физическо (100% отсъствие) Нямам време за глупости (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Как минава подготовката ми за студент?
Пп: Утре ще ходя да се разправям за двойките....
Последно редактирано от kuik : 01-22-2016 на 00:36
Аз последно ще уча в ПУ, като излезе кампанията за тази година ще реша и окончателно какво точно. Обаче нещо пак ме дърпа тая Журналистика, ама като има само в София... Ама реших нарочно да ида на изпита неподготвена, напълно на майтап и ако така ме приемат, това е специалността и ще се прежаля да живея в столицата.![]()
Общо взето очаквах тази година да е много сериозна и натоварена, а такова бездействие не съм виждала никога... Все едно няма матури след няколко месеца. На повечето не им трябват де, ама това не значи, че трябва да се излагаме и да не си даваме зор, на други пък буквално от тия тъпи изпити им зависи живота.Аз си правя упражнения от време на време, ама мога и още зор да си дам. Имам чувството, че избирането на рокля ще е най-голямото напрежение, не може ли да не ходя на бал?
Няма ли някой заблуден да ми е зайче във Варна
Най - добрата ми приятелка се явява на изпит по журналистика към СУ неподготвена... не е добра идея ако искаш нещо по - различно от 2. И ако това ще ви успокои - след година, даже месеци това ще ви се вижда толкова глупаво и ще се питате сериозно ли сте се притеснявали за подобни неща![]()
Статуса ми в 12-ти клас е: Уж свободен, прекалено ангажиран. Нямам хъс да седна и да уча сериозно, а имам толкова изпити... :/ Относно бала така или иначе ще си прекарам супер с приятели. Костюм не ми е мерак много да избирам като знам, че наще ще хвърлят сумати пари, а на мен не ми пука за дрехите...Искам просто да си прекарам добре.
То след време на всичко се смееш, но когато си на зор не ти е смешно. xD
Другия петък ще правим примерна матура по математика в училищедано не се изложа, и без това първия срок закъсах с тая висша математика,че да взема и да не реша тая матура
. Писна ми вече всеки да ме пита какво ще уча като аз самата имам само една геодезия като вариант и това е, не знам къде другаде да опитам
kuik, в каква гимназия си?
И аз смятам, че никак не е добра идея да отидеш неподготвена точно на изпит за Журналистика. Хората уж се готвят и пак не успяват да влязат.. Защо не искаш в София? Там има много по-големи възможности, отколкото в Пловдив. Общо взето всеки един ВУЗ там е на по-добро ниво от ПУ.
Иначе за натовареността на годината мнение ми абсолютно се препокрива с твоето. Очаквах да е по-напрегната. Не, че не уча, ама мислих, че зорът ще е по-голям, а нещо хич не ми се занимава.
Към икономическия ли си се запътила? Каква специалност? Аз имах мерак за там, но след няколко консултации ми се изпари.
Висша математика?!? В МГ ли си?
Starless, аз си уча там, даже сега съм в сесияНо явно форумът не го тачи, по - миналата година май само аз отидох там.
А каква специалност си? И като цяло какво е твоето мнение за университета?
П.П Сега се сетих, че сме си писали на лични
Винаги съм си мислила, че СУ е най-добър в хуманитарните науки, но в интерес на истината никога не съм се интересувала какво е положението при компютърните.
Последно редактирано от Starless : 01-25-2016 на 12:33
Международен бизнес с английски език. Доволна съм, преподавателите ми досега са страхотни хора, имат международен опит, една част са учили в чужбина, други са преподавали в чужбински университети. Имаме право и да вземем двойни дипломи и да се дипломираме по - рано ако заминем за една година във Финландия. Една огромна част от колегите още от 2 -3 курс започват работа по специалността. Работодателите се интересуват от нас. И поне лично на мен ми е по - лесно да уча на английски, сега карам странични курсове и вече като си навлязъл в терминологията, а и си свикнал с англоговорящо преподаване ти е по - лесно.
е
на по ниско ниво НЕ ЗНАМ дали са, но в ТУ със сигурност ще учиш куп ненужни неща
тъй че да, давай към СУ
:: аз ще държа ТОП тая година за НБУ; специалността... е ясна от доста време насам като че ли, но родителските тела нещо не са... хм, навити Д: така че сигурно ще избера нещо различно, белким решат да платят
и в СУ най-вероятно ще кандидатствам, с изпит по АЕ; японистика може би, но не съм съвсем сигурна
а пък, преди няколко дни бях в един магазин за дрехи втора ръка и имаше доста на брой официални/бални/?/ рокли... обаче затваряха, та не смогнах да премеря някоя
мисля да намина пак скоро, имаше интересни неща
другият ми вариант е да поръчвам от интернет
няма да ходя на фризьор или гримьор за бала
а за ноктите... не обичам да са ми лакирани, но пък... кой знае
прическата и грима сигурно сама ще си ги правя, ако си правя нещо специално въобще
Последно редактирано от lunacy : 01-24-2016 на 21:11
Аз влязох с матура, трябва ти над 5.00 или сертификат. Понеже учим доста разнообразни неща, всеки си избира своята сфера и се развива в нея. Някои от колегите работят в отдел продажби, други в маркетинг, трети са финансисти, а една колежка стана хонорован асистент. Аз съм се ориентирала към човешките ресурси. Дава ти се една силна и разнообразна основа, но вече ти ще решиш, в кое ще се развиваш. Иначе се преместих във Варна специално за тази специалностИмаме колеги от Русия, Швеция, Корея, Чехия, Зимбабве, абе наистина е международно
Учебниците ни са на Pearson и Wiley, които са едни от най - добрите издателства. Езикът е най - лесното нещо.
Последно редактирано от YSMF : 01-25-2016 на 15:29
Микаса, така както го описа ми звучи като специалност мечта.![]()