.
Отговор в тема
Страница 4 от 14 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 333
    Здравейте ! Знам,че не е много по темата (извинявам се ! ) Искам да попитам дали някое момиче си търси рокля за бала..?.(от Пловдив) Моя бал мина преди 3 години,а си купих рокля,която няма къде да я облека...(леко принцеска ;дд ) Та ако някой има интерес да ми пише на gewy_1994@abv.bg ще изпратя снимки на роклята ! :*

Имате ли вече часове за прическа,грим,маникюр? Аз утре ще ходя да си запазя. Явно късно съм се сетила,защото повечето фризьори в града вече са свършили часовете останали са единствено до обяд. Дано успея да си запазя и аз.

йее купих си рокля,обувки и чанта. Много съм щастлива Първо харесах една,после друга и бях тръгнала да я купувам но преди това влязох в друг магазин и излязох с рокля от там

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    екстраа ^_^ аз другия месец ще скокна до Асеновград, ама само, за да видя какъв модел най-добре ще ми стои. И най-вероятно ще шия, нз. А вярно ли е, че в Асеновград вече искат пари за пробване? Усетили са се май...

Аз ходих в Плевен, моя приятелка също. Доволни сме, има много магазини,роклите са красиви,има и някой не чак толкова но цените още са прилични а и имат много намаления. Първата рокля,която харесах от 200 и нещо щеше да падне на 175 или там някъде, а втората от 385 на етикета ми я продадоха за 340 като не е ставало въпрос за цена,просто ги попитах колко е и после погледнах какво пише, но съм много доволна. Обувките и чантичката също бяха на много прилични цени и на момента в магазина ти вадят чанта връзваща се на обувките.

Голям фен Аватара на Starless
    Темата ни никак не е активна
    Какво става, до къде я докарахте? Готвите ли се за изпити, матури?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Темата ни никак не е активна
    Какво става, до къде я докарахте? Готвите ли се за изпити, матури?

Смятам да ходя на ДЗИ по математика. Ще кандидатствам в СУ специалности "Компютърни науки" и "Софтуерно инженерство". Ходя на уроци по математика от... доста време и знам, че тре'а си седна на гъза и да решавам още задачи, защото все ще о*ера нещо. За бала не ми пука особено... След него ще са кОпоните. ٩(^ᴗ^)۶ По ги мисля КСИ-тата, ДЗИ-тата и всичките други шитни, които са се насъбрали.

Днес междудругото разбрах, че ще имам три двойки за срока. По компютърни мрежи - Миналата година започнахме предмета и тази година се очакваше да правим нещо по "advanced", а то се оказа, че деградираме... Разликата в учителите е явна. Не на всеки му се занимава и има желание да обучава. Режих, че ще скипвам часовете и тъй. Изпитването при нея е презентация...pliiiiz!! Аз да не съм в 7 клас че да ме изпитва на специален предмет с презентации, от които няма никаква полза... (--_--)

Друга двойка имам по Асемблиране. Господина е много строг и иска всички да учат усърдно по неговия важен предмет. Всяка година 90% от завършващите при него са с тройки. Аз нали съм тарикатче и ходя от време на време - двойка. ( ͒˃̩̩⌂˂̩̩ ͒)

Трета двойка - Физическо (100% отсъствие) Нямам време за глупости (╯°□°)╯︵ ┻━┻

Как минава подготовката ми за студент?

Пп: Утре ще ходя да се разправям за двойките....
    Последно редактирано от kuik : 01-22-2016 на 00:36

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Аз последно ще уча в ПУ, като излезе кампанията за тази година ще реша и окончателно какво точно. Обаче нещо пак ме дърпа тая Журналистика, ама като има само в София... Ама реших нарочно да ида на изпита неподготвена, напълно на майтап и ако така ме приемат, това е специалността и ще се прежаля да живея в столицата.
    Общо взето очаквах тази година да е много сериозна и натоварена, а такова бездействие не съм виждала никога... Все едно няма матури след няколко месеца. На повечето не им трябват де, ама това не значи, че трябва да се излагаме и да не си даваме зор, на други пък буквално от тия тъпи изпити им зависи живота. Аз си правя упражнения от време на време, ама мога и още зор да си дам. Имам чувството, че избирането на рокля ще е най-голямото напрежение, не може ли да не ходя на бал?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Няма ли някой заблуден да ми е зайче във Варна
    Най - добрата ми приятелка се явява на изпит по журналистика към СУ неподготвена... не е добра идея ако искаш нещо по - различно от 2. И ако това ще ви успокои - след година, даже месеци това ще ви се вижда толкова глупаво и ще се питате сериозно ли сте се притеснявали за подобни неща

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Общо взето очаквах тази година да е много сериозна и натоварена, а такова бездействие не съм виждала никога... Все едно няма матури след няколко месеца. На повечето не им трябват де, ама това не значи, че трябва да се излагаме и да не си даваме зор, на други пък буквално от тия тъпи изпити им зависи живота....Имам чувството, че избирането на рокля ще е най-голямото напрежение, не може ли да не ходя на бал?
    Статуса ми в 12-ти клас е: Уж свободен, прекалено ангажиран. Нямам хъс да седна и да уча сериозно, а имам толкова изпити... :/ Относно бала така или иначе ще си прекарам супер с приятели. Костюм не ми е мерак много да избирам като знам, че наще ще хвърлят сумати пари, а на мен не ми пука за дрехите...Искам просто да си прекарам добре.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    ...И ако това ще ви успокои - след година, даже месеци това ще ви се вижда толкова глупаво и ще се питате сериозно ли сте се притеснявали за подобни неща
    То след време на всичко се смееш, но когато си на зор не ти е смешно. xD

Другия петък ще правим примерна матура по математика в училище дано не се изложа, и без това първия срок закъсах с тая висша математика,че да взема и да не реша тая матура . Писна ми вече всеки да ме пита какво ще уча като аз самата имам само една геодезия като вариант и това е, не знам къде другаде да опитам

kuik, в каква гимназия си?

Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Аз последно ще уча в ПУ, като излезе кампанията за тази година ще реша и окончателно какво точно. Обаче нещо пак ме дърпа тая Журналистика, ама като има само в София... Ама реших нарочно да ида на изпита неподготвена, напълно на майтап и ако така ме приемат, това е специалността и ще се прежаля да живея в столицата.
    Общо взето очаквах тази година да е много сериозна и натоварена, а такова бездействие не съм виждала никога... Все едно няма матури след няколко месеца. На повечето не им трябват де, ама това не значи, че трябва да се излагаме и да не си даваме зор, на други пък буквално от тия тъпи изпити им зависи живота. Аз си правя упражнения от време на време, ама мога и още зор да си дам. Имам чувството, че избирането на рокля ще е най-голямото напрежение, не може ли да не ходя на бал?
    И аз смятам, че никак не е добра идея да отидеш неподготвена точно на изпит за Журналистика. Хората уж се готвят и пак не успяват да влязат.. Защо не искаш в София? Там има много по-големи възможности, отколкото в Пловдив. Общо взето всеки един ВУЗ там е на по-добро ниво от ПУ.
    Иначе за натовареността на годината мнение ми абсолютно се препокрива с твоето. Очаквах да е по-напрегната. Не, че не уча, ама мислих, че зорът ще е по-голям, а нещо хич не ми се занимава.

Няма ли някой заблуден да ми е зайче във Варна
    Най - добрата ми приятелка се явява на изпит по журналистика към СУ неподготвена... не е добра идея ако искаш нещо по - различно от 2. И ако това ще ви успокои - след година, даже месеци това ще ви се вижда толкова глупаво и ще се питате сериозно ли сте се притеснявали за подобни неща
    Към икономическия ли си се запътила? Каква специалност? Аз имах мерак за там, но след няколко консултации ми се изпари.

Цитирай Първоначално написано от ...Rammstein... Виж мнението
    Другия петък ще правим примерна матура по математика в училище дано не се изложа, и без това първия срок закъсах с тая висша математика,че да взема и да не реша тая матура . Писна ми вече всеки да ме пита какво ще уча като аз самата имам само една геодезия като вариант и това е, не знам къде другаде да опитам
    Висша математика?!? В МГ ли си?

Повече от фен
    СПГЕ "Джон Атанасов"

Цитирай Първоначално написано от kuik Виж мнението
    СПГЕ "Джон Атанасов"
    Ясно.
    А защо не ТУ с тези компютърни специалности?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Starless, аз си уча там, даже сега съм в сесия Но явно форумът не го тачи, по - миналата година май само аз отидох там.

Повече от фен
    А защо не ТУ с тези компютърни специалности?
    На по-ниско ниво са и двете специалности.

Starless, аз си уча там, даже сега съм в сесия Но явно форумът не го тачи, по - миналата година май само аз отидох там.
    А каква специалност си? И като цяло какво е твоето мнение за университета?

П.П Сега се сетих, че сме си писали на лични
    Винаги съм си мислила, че СУ е най-добър в хуманитарните науки, но в интерес на истината никога не съм се интересувала какво е положението при компютърните.
    Последно редактирано от Starless : 01-25-2016 на 12:33

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    А каква специалност си? И като цяло какво е твоето мнение за университета?
    Международен бизнес с английски език. Доволна съм, преподавателите ми досега са страхотни хора, имат международен опит, една част са учили в чужбина, други са преподавали в чужбински университети. Имаме право и да вземем двойни дипломи и да се дипломираме по - рано ако заминем за една година във Финландия. Една огромна част от колегите още от 2 -3 курс започват работа по специалността. Работодателите се интересуват от нас. И поне лично на мен ми е по - лесно да уча на английски, сега карам странични курсове и вече като си навлязъл в терминологията, а и си свикнал с англоговорящо преподаване ти е по - лесно.

Голям фен Аватара на lunacy
    е
    на по ниско ниво НЕ ЗНАМ дали са, но в ТУ със сигурност ще учиш куп ненужни неща
    тъй че да, давай към СУ

:: аз ще държа ТОП тая година за НБУ; специалността... е ясна от доста време насам като че ли, но родителските тела нещо не са... хм, навити Д: така че сигурно ще избера нещо различно, белким решат да платят
    и в СУ най-вероятно ще кандидатствам, с изпит по АЕ; японистика може би, но не съм съвсем сигурна

а пък, преди няколко дни бях в един магазин за дрехи втора ръка и имаше доста на брой официални/бални/?/ рокли... обаче затваряха, та не смогнах да премеря някоя
    мисля да намина пак скоро, имаше интересни неща
    другият ми вариант е да поръчвам от интернет

няма да ходя на фризьор или гримьор за бала
    а за ноктите... не обичам да са ми лакирани, но пък... кой знае

прическата и грима сигурно сама ще си ги правя, ако си правя нещо специално въобще
    Последно редактирано от lunacy : 01-24-2016 на 21:11

Международен бизнес с английски език. Доволна съм, преподавателите ми досега са страхотни хора, имат международен опит, една част са учили в чужбина, други са преподавали в чужбински университети. Имаме право и да вземем двойни дипломи и да се дипломираме по - рано ако заминем за една година във Финландия. Една огромна част от колегите още от 2 -3 курс започват работа по специалността. Работодателите се интересуват от нас. И поне лично на мен ми е по - лесно да уча на английски, сега карам странични курсове и вече като си навлязъл в терминологията, а и си свикнал с англоговорящо преподаване ти е по - лесно.
    Доста добре звучи, но ти сигурно си имала добро ниво по английски когато си кандидатствала. А какви са възможностите за реализация? Ти от Варна ли си или отиде специално, за да учиш?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз влязох с матура, трябва ти над 5.00 или сертификат. Понеже учим доста разнообразни неща, всеки си избира своята сфера и се развива в нея. Някои от колегите работят в отдел продажби, други в маркетинг, трети са финансисти, а една колежка стана хонорован асистент. Аз съм се ориентирала към човешките ресурси. Дава ти се една силна и разнообразна основа, но вече ти ще решиш, в кое ще се развиваш. Иначе се преместих във Варна специално за тази специалност Имаме колеги от Русия, Швеция, Корея, Чехия, Зимбабве, абе наистина е международно Учебниците ни са на Pearson и Wiley, които са едни от най - добрите издателства. Езикът е най - лесното нещо.
    Последно редактирано от YSMF : 01-25-2016 на 15:29

Повече от фен
    Микаса, така както го описа ми звучи като специалност мечта.

Голям фен Аватара на lunacy
    Микаса

Цитирай Първоначално написано от KittyBloom
    "А вярно ли е, че в Асеновград вече искат пари за пробване?"
    не съм чувала за такова нещо...

И аз смятам, че никак не е добра идея да отидеш неподготвена точно на изпит за Журналистика. Хората уж се готвят и пак не успяват да влязат.. Защо не искаш в София? Там има много по-големи възможности, отколкото в Пловдив. Общо взето всеки един ВУЗ там е на по-добро ниво от ПУ.
    Иначе за натовареността на годината мнение ми абсолютно се препокрива с твоето. Очаквах да е по-напрегната. Не, че не уча, ама мислих, че зорът ще е по-голям, а нещо хич не ми се занимава.

Към икономическия ли си се запътила? Каква специалност? Аз имах мерак за там, но след няколко консултации ми се изпари.

Висша математика?!? В МГ ли си?

да
    мале утре е матурата, вярно пробна е ама ми е притеснено не знам защо може би защото класната ще ги проверява и ако съм се издънила ще ми е съвестно

^Не е ли твърде рано за пробни?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си