.
Отговор в тема
Страница 5 от 14 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 333
    Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от ...Rammstein... Виж мнението
    да
    мале утре е матурата, вярно пробна е ама ми е притеснено не знам защо може би защото класната ще ги проверява и ако съм се издънила ще ми е съвестно
    Матурата по математика е елементарна и с всяка година става все по- елементарна. Няма от какво да се притеснявате.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Матурата по математика е елементарна и с всяка година става все по- елементарна. Няма от какво да се притеснявате.
    Да, ама все пак е хубаво да се готвим. #just in case

Голям фен Аватара на Starless
    Някой да се е насочил към УНСС?

Мали как се изложихме i моя клас..не е истина. А и класната как ги беше подбрала тия задачи не знам. След матурата отидох на урок и господина като видя задачите каза,че някой от нещата никога не са се падали на матура а други не са задължителна подготовка. Явно ни е надценила ама аз много здраво се изложих и ми е супер тъпото. Знаех си,че не трябва да ходя ама...

^Спокойно, щом такива неща няма да как да паднат, не трябва да се притесняваш.

Ох, на мен изобщо не ми се занимава с тоя бал. Поръчах си две рокли от интернет, защото много ми харесаха и бяха мнооого по-евтини от тези, които се предлагат тук, но сега едната май отпада като вариант. Другата уж ми харесва и най-вероятно ще съм с нея на бала, трябва й малко скъсяване само. Тази, за която не съм сигурна, е прекалено официална да я облека на изпращането, ама пък е нестандартна и нежна. Не знам...
    Другото е, че повечето часове за грим бяха свършили (тези хора са луди) и си запазих рано-рано за сутринта. Буквално трябва да се задържи към 15 часа. Не ми се занимаваше да търся други, а и за тази гримьорка има добри отзиви. Фризьор тези дни трябва да запазя, дано намеря удобен. Щеше да е добре прическата да е първа, но поради ранния час на грима няма как. Сигурно ще отида и на козметик и маникюр, но ще е няколко дни преди бала с някой ваучер. Да не говорим, че изобщо не знам цялата организация кога, къде и какво ще се прави.

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Някой да се е насочил към УНСС?
    Аз

Цитирай Първоначално написано от CocoaCloud Виж мнението

Ох, на мен изобщо не ми се занимава с тоя бал. Поръчах си две рокли от интернет, защото много ми харесаха и бяха мнооого по-евтини от тези, които се предлагат тук, но сега едната май отпада като вариант. Другата уж ми харесва и най-вероятно ще съм с нея на бала, трябва й малко скъсяване само. Тази, за която не съм сигурна, е прекалено официална да я облека на изпращането, ама пък е нестандартна и нежна. Не знам...
    Другото е, че повечето часове за грим бяха свършили (тези хора са луди) и си запазих рано-рано за сутринта. Буквално трябва да се задържи към 15 часа. Не ми се занимаваше да търся други, а и за тази гримьорка има добри отзиви. Фризьор тези дни трябва да запазя, дано намеря удобен. Щеше да е добре прическата да е първа, но поради ранния час на грима няма как. Сигурно ще отида и на козметик и маникюр, но ще е няколко дни преди бала с някой ваучер. Да не говорим, че изобщо не знам цялата организация кога, къде и какво ще се прави.
    Би ли ми казала сайта? Може и на лично.

Цитирай Първоначално написано от daydreamings Виж мнението
    Аз
    Каква специалност? Кога ще се явяваш на изпит?

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от CocoaCloud Виж мнението

и аз искам сайта ^^

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението

Каква специалност? Кога ще се явяваш на изпит?
    МИО, декември се явих.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Може ли и на мен линк за този сайт?

Цитирай Първоначално написано от daydreamings Виж мнението
    МИО, декември се явих.
    Имаш ЛС.

Днес най-после и аз тръгнах за рокля. Очаквах да е пълен кошмар, но всъщност беше много приятна дейност. Принципно реших да се шие, но все пак трябваше да пробвам, за да си избера модел. Много исках да е бюстие, без презрамки, но се притеснявам, че непрекъснато ще си придърпвам роклята и няма да ми е комфортно, та затова се бях отказала и се бях спряла на модел с едно рамо. Обаче ме успокоиха, че поддръжката ще бъде стабилна, а и ми предложиха страхотен вариант, при който модела пак е бюстие и една много ситна и нежна мрежа играе ролята на горна част с едно рамо. Животът е прекрасен и за всички има надежда!

Мега фен Аватара на divergent
    Хей, много е готино, че си имаме тема. На мен бала ми е най-малкия проблем, хубав човек и парцал да облече на бала, пак ще е прекрасен! (Скромността краси човека.) Имам записани часове за грим фризьор и маникюр, останаха ми само козметика и пробните. Хвърлих стотака за ядене и пиене в приказната вечер... Имам чувството, че ще е поредното събиране с класа, нищо особено, ще мине и ще замине. Не се правя на зубър, ама матурите и кандидатстването са по-важни. Аз съм решила само каква ще ми е втората матура, не знам нито какво, нито къде ще уча. Пловдив ми е по-близо, София ме кефи повече и има с кой да живея... Вие решихте ли окончателно какво и къде?

Роклята и за парцал не става, хубавите дрехи като се износят стават за бърсане на прах, това не става.

Не знам. Кажете къде има голям избор на приемливи цени

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението

иначе, видях че имаш намерение да кандидатстваш в Пловдив и бих искала да те окуража, но честно казано позитивни мнения съм чувала кажи-речи само за АМТИИ; както и да е, от Пловдив съм и бих се радвала да помогна, ако имаш някакви въпроси за университетите тук
    а какво ти е мнението за http://fmi-plovdiv.org/ и трудно ли се влиза там ?

Цитирай Първоначално написано от ngl_97 Виж мнението
    а какво ти е мнението за http://fmi-plovdiv.org/ и трудно ли се влиза там ?
    писах ти ЛС : )

Цитирай Първоначално написано от KittyBloom
    Роклята и за парцал не става, хубавите дрехи като се износят стават за бърсане на прах, това не става.
    не ми се вярва да е толкова зле
    ама как така, ушиха ли ти, какво стана? Д:

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    не ми се вярва да е толкова зле
    ама как така, ушиха ли ти, какво стана? Д:
    амии, бях я видяла само на скица и тази седмица отидох да я видя готова, премерих я, хареса ми как ми стои, взеха ми мерки и вече ми я шият. ^_^ въобще не беше чак толкова тежко, приятна процедура се оказа.

аз също съм в процес на шиене, само за обувки и чантичка трябва да мисля какъв цвят да са и да си ги купя. за бижутата най-вероятно ще съм само с обеци и гривна евентуално, модела няма нужда от колие. а обувките ви затворени ли ще са или сандали?

Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    амии, бях я видяла само на скица и тази седмица отидох да я видя готова, премерих я, хареса ми как ми стои, взеха ми мерки и вече ми я шият. ^_^ въобще не беше чак толкова тежко, приятна процедура се оказа.
    cool ^^ дано я направят добре

^ затворени обувки ще си взема аз най-вероятно

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    ...На мен бала ми е най-малкия проблем... Имам чувството, че ще е поредното събиране с класа, нищо особено, ще мине и ще замине. Не се правя на зубър, ама матурите и кандидатстването са по-важни...
    +1

Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    И аз това викам.

Казах на наще, че имам двойка за срока по асемблиране и за наказание ш'е тре'а ход'а на бал, де*ба... :/

Цитирай Първоначално написано от kuik Виж мнението
    +1

И аз това викам.

Казах на наще, че имам двойка за срока по асемблиране и за наказание ш'е тре'а ход'а на бал, де*ба... :/
    и аз познавам много деца, които отиват само заради родителите си. разбирам примерно мама да е нямала бал и да иска да види дъщеря си или сина си на този ден, но всяка друга причина според мен е излишна показност. решението трябва да зависи единствено от абитуриента. бала трябва да е приятно събитие, а ни да си там по принуда.
    а какво е асемблиране?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    а какво е асемблиране?
    Сглобяване на компютър, но не практичното. Там няма кой да сбърка. ;d Учим всички части в компютъра от-до, стари, нови - всичко. Аз доста часове изпуснах. Накрая и не влизах, та останах с 2...Втория срок ще се оправя.

Подготвяте ли се за матури и изпити? Аз нещо тотално съм се занемарила и си мисля как ще се изложа и в същото време пак нищо не предприемам...

Никой не може да те задължи да отидеш на бал. Аз на бала не отидох и се гордея че успях да си отстоя това решение. Това беше моя начин да им тегля една майна на боклуците които за 5 години ми отровиха живота. Влязох в гимназията една, а излязох оттам скъсана струна. И на учители и на съученици. То се навряло селянчето буквално във врата ти и говори гадости против теб, или против някого другиго. Това по цял час, всеки ден, в часовете по български, в продължение на една година. Как да не се побърка човек!? И тоя урод искаше да ходя на бал с него, и пари за рокля бяха тръгнали да ми събират селянките. Сума ти и нерви изхабих да се занимавам но в крайна сметка никой не можа да ме задължи или принуди. Чудя се какви мъже ще ставате щом едно такова елементарно решение не можете да заявите и да си отстоите. И какви граждани, какви хора, то не се отнася само за момчетата това...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си