.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Препоръчайте къде да започна шофьорски курс

Здравейте, искам да започна курс в София но не мога да реша къде. Искам да започна някъде където няма да ме прекарат и ще си ги изкарам всичките 36 часа. Също така държа и на инструктора . Не искам да е някой нервен . Никога не съм карал и всичко ще е нова за мен . Ако ми препоръчате някой инструктор и школа от ,които сте остана ли с добри впечатления ще ви бъда благодарен .

Аре хора дайде малко помощ нов съм в града

благодаря

При Василеви отиди.

Повече от фен
    не съм от града иначе попаднах на невероятен инструктор от който съм много доволна супер спокойния човек не съм си изкарала всичките часове но нямаше смисъл научих се човека ме е преценил и се явих на изпит и си го взех без да съм си взела часовете така че той ще ти каже дали си готов те преценяват и успех пожелавам ти да попаднеш на добър и разбиращ от работата си инструктор

Разбирам те но в крайна сметка дори и да усвоя шофирането по-рано аз пак ще си платя 36 часа . Доколкото знам не е опционално! А пък и в крайна сметка идеята е да се науча добре да карам не просто да мога да врътна ключът и да натисна педала.

Повече от фен
    ти за да се явиш на изпит ще можеш не само да врътнеш ключа и не е нужно да си взел часовете за да се научиш но си прав за това че си плащаме часовете пък караме по-малко но това е

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    някой скоро купувал ли си е книжка? схемите с даяджиите още ли вървят?
    WE ARE NOT ANGELS!

privatethoughts
    Guest
    Предлагам ти за град София,

Учебен център - "ТИАРА 1 ЕООД"

Ръководител учебен център: Златинка Златева

Офис и изпитен кабинет: град София, Бул. “Янко Сакъзов“ 56 б (срещу парка Заимов)

Мtel - 0887 279 816
    Vivacom - 0879 279 816
    Globul - 0896 601 328

Цената мисля, че беше 500 лв.

Ето ти и блога, може да ти е от полза: http://ykurs.wordpress.com/

Успех!
    Последно редактирано от privatethoughts : 08-19-2014 на 21:34

благодаря за отговорите!

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    преди повече от година уоу?

Ами забъркай се с момчета, където готвят наркотици, там първото на което те учат е как да бягаш от куките и разбираш доста тънкости на занаята

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си