.
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 289
    Казвам че не трябва да даваме толкова много на човек и че бежанците не идват у нас. Заобикалят ни.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Казвам че не трябва да даваме толкова много на човек и че бежанците не идват у нас. Заобикалят ни.
    ти не разбираш ли че никой не ги пита де отиват а че искат да ни ги доставят да си ги гледкаме
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    не знам за кво става въпрост в темата но мисля че много скоро мюсолманите ще завземат европа
    както казаха в едно предаване първите вълни от сирийци бяха наистина за спасение, а сега цялата държава се изнася заради благата на развитите страни
    Как може да са толкова долнопробни тези бежанци че да казват че не искат и да стъпват в България а само в Германия, ти ако наистина искаш просто да живееш а не да умреш от бомба и в Африка ще живееш ако ти позволят, и ще си доволен само на хляб и вода а няма да имаш претенции чак и децата ти да получат добро образование и работа

Мега фен Аватара на LoadRunner
    като слушам новините и ми кипва
    чувам германия за 100тен път
    аз мисля че това е началото на края на германия, отидат ли всички там край, ще започнат да се плодят и накрая от германия и помен няма да остане, ще е пълно с турци, сирийци и шепа германци, голям смях на фона на историята й.

LoadRunner - мюсолманите за които говориш с на власт, от има-няма 7-8 века, щом пуснаха и новини на техен език.
    Даже си имат кошер - Кърджалийска област - много трудно да видя интервю в района, някой да говори на български език, а изборния туризъм е плъзнал из всички по-малки села във всяка област и си имат дори доста водеща власт - ДПС, ама хайде нали се осланяме на учебниците по история, ще кажем че не сме под ИГО, но все пак са си паразит, който чака кораба майка да се обади и да ни избие със все целия евро съюз.
    ИД е продължение на лъжата за Ал Кайда - всичко е въпрос на това да се завладеят нефтените находища на земята по легален начин, а какъв по-удачен случай да накараш народа да вярва, че в пустинята на ОАЕ се крият най-големите ядрени централи, при все че най-големите находища на ядрени ресурси са в братята Руснаци, ама защо не измислиха конфликт с тяхна терористична групировка? Някой някога да се е замислил за това?!
    Проблемът е, че самите мюсолмани се отказват от бежанците и не ги допускат до ценната си вяра, защото тези бежанци са т.нар. Кюрди и като цяло няма как да им окажат закрила.
    Не разбирам много, но знам че скоро нещо голямо предстои и само времето ще покаже, докъде ще им издържат нервите на сдържаните граждани да търпят, произволията на кукловодите...

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ти не разбираш ли че никой не ги пита де отиват а че искат да ни ги доставят да си ги гледкаме
    Ми нека премем, акп стане, защото те пак ще бягат от тук, но да не ги храним охолно. Аз като гледам някои богати сирийци... Хора с висше. Смятай ние сме били по зле от Сирия икономически. И не сте прави, че всички имат големи претенции. Мнозина казаха, че тук е рай сравнение с войната разбира се.
    Надявам се да не се появят многл нацисти...
    Народа нищо няма да направи. Най- многл и с Русия да ни вкарат някъде.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Сирийски бежанец най-после достигнал до Мюнхен. На следващия ден тръгнал да се разхожда из града. Останал възхитен от красивия град, чистота, зелените паркове, архитектурата, булевардите. Възторгнат, сириецът спрял един минувач:

- Благодаря ви, че сте създали такава хубава държава, такъв град, толкова чисто спретнато, полкова подредено...

Гражданинът го прекъснал:
    - Благодаря за хубавите думи, но аз всъщност съм турчин - и си подминал.

Сириецът спрял втори минувач и пак започнал:
    - Искам да ви благодаря, че сте от хората, които са създали този град, тези паркове, този ред...

Гражаданинът го прекъснал:
    - Вижте, хубав е градът, ама аз съм кюрд.

Сириецът срещнал трети пешеходец и пак започнал:
    - Искам да благодаря за тази красота около нас, тази чистота, тези порядки...

Пешеходецът го прекъснал и казал:
    - Виж, това е така, но аз всъщност съм иракчанин...

Сириецът учудено попитал:
    - Но къде са германците?
    - А, германците къде са, германците са на работа - отвърнал иракчанинът и подминал.

Интересен виц. Действително обаче немците работят на високи позиции, като управители, а под тях са всички имигранти. Както в Гърция е прието българки да слугуват на гъркини в градините им.

Супер фен
    да, 92-та процента етнически германци са мениджъри, доктори и професори, а 8-те процента имигранти са всичко останало.

Пич, сериозно, мълчи си повечко или поне мисли малко преди да пишеш.

В Гърция не знам к'во е прието, ама половината ми познати се пръскат от смях поради факта, че се е напълнило с Гърци в България покрай попарата, която Ципрас и ко-шумкарите му надробиха.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    В Гърция не знам к'во е прието, ама половината ми познати се пръскат от смях поради факта, че се е напълнило с Гърци в България покрай попарата, която Ципрас и ко-шумкарите му надробиха.
    Доколкото си спомням не Ципрас иска вечно затягане на коланите и свръх икономии до безкрай, затова бягат гърците.
    5 години МВФ им затяга коланите по своя програма, с обещания, че ще се оправят и какво стана след 5 години нищо, докараха ги до положение, че сега кредиторите искат да им приватизират държавата, да станат васали на западните държави без своя икономика - всичко върви по план.

Ако пък ако не са съгласни да си продадат държавата им спряха парите, да не могат хората да теглят пари и така да спрат да протестират - абсолютен рекет, мутренски и бирнически, нищо демократично - всичко върви по план.

Що МВФ не въведат в САЩ свръх икономии и затягане на коланите, толкова дълг имат,че дълга на Гърция в сравнение с техния е мишатурски.

смях.
    Последно редактирано от defender : 09-19-2015 на 11:25

Мега фен
    В Амерака 2008 банки фалираха, вкараха света във финансова криза, а американците пак си щракат с пръсти и си живеят пак добре, американските граждани по стандарт хич не го усетиха, че банки са фалирали в сащ.

Айде в друга държава да фалират банки така както в САЩ 2008 - то ще мизерстват, ще има инфлации и какво ли още не (1997 го изживяхме на живо). Но в САЩ не, нищо такова не се случи, при тях други правила важат изглежда, просто някой "финансово всевишен" им е опънал чадър и им е дал пълен карт-бланш, другите държави нямат тоз късмет, за тях е финансова криза, санкции като в Русия или пък приватизация на държавата като в Гърция.
    Последно редактирано от defender : 09-19-2015 на 11:52

То който още не е разбрал, че америка е империя колонизираща и управляваща света... Е много прост.. Аурисе. Направо са се спукали гурците да идват при нас.. Аурисе. Вари където си искаш изнЕвропа да видиш кой е прислугата и домакините по старческите им домове. Май са българи. Не изключвам че имат и много доктори де.

Супер фен
    И кво като са българи ? Да не мислиш, че няма германци, които да бачкат лайняни професии ? Да не мислиш че няма британци, които да висят в завода на минимална работна заплата ?

То който още не е разбрал, че америка е империя колонизираща и управляваща света... Е много прост..
    Е ? Ако не е САЩ ще е Русия. Ако не е Русия ще е Китай. Ако не е Китай ще е Германия или Великобритания.

Аз проблем нямам с 'имперската' политика на САЩ - пльоснали са си 3 бази тука да им държи топло на руснаците, даже спряха оная малоумна мафиотска тръба за газ на червените пакостници, та явно са и от полза. Наливат няк'ви кинти там за западно-ориентирани медии и т'ва им е 'империализма'.

Единственото, в което можеш да ги обвиниш е цирковете с Мариците, но ако имахме адекватно правителство, едва ли така щяха да стоят нещата.

Вас проблемът не ви е, че някой управлява света / се меси в държавата ни, а че е именно САЩ. И съм убеден в това, тъй като неведнъж сте доказвали с плиткоумието си, че стане ли въпрос за Русия, суверенитета на България дори не присъства като фактор. И вероятно сте такива, 'щото ви е ясно (или поне подсъзнателно), че за такива като вас няма бъдеще в общество, изградено по западен модел, и ще сте някъде по социалното дъно.

Кофти.

Мега фен
    Единственото, в което можеш да ги обвиниш е цирковете с Мариците, но ако имахме адекватно правителство, едва ли така щяха да стоят нещата.
    Само се опитай да им засегнеш интереса и изведнъж веднага ще се появят протестъри и "ранобудни студенти", театри, митинги и гууд-бай правителство.

Мариците били много малък проблем щото.. Смех. Само дето от държава износител се превърнахме в сметищен на европейския боклук. И ще купуваме втечнен газ от другия край на света. Ще се биеш с братя славяни заради капиталистическите ти корпорации.

Супер фен
    мда, '89-та с 10 милиарда дълг. Страшни износители, страшна ра'ота.

БРАТЯ ! :Д
    Последно редактирано от aurissaaaaa : 09-19-2015 на 15:00

Мега фен
    мда, '89-та с 10 милиарда дълг. Страшни износители, страшна ра'ота.
    За 40 години 10, а сега за една 20 милиарда.
    А ако имаше поне малко акъл в кухата си тиква
    щеше да знаеш, колко много имахме да взимаме от страни като Ирак и Либия и които не взехме заради западните педали, които ни натиснаха да ги опростим.

Пазарна икономика на ауриса. Не му пука, че изчезваме. Няма се учудя ако има чуждо гражданство

Супер фен
    не ми пука ?

а не теб ти пука и решението ти е ... да ни завлечеш в лагера на престъпника Путин и да ни натресеш още един фалит ? Брао е, брао

Я виж към кои държави ни пътува продукцията и кои държави работят с български фирми или имат клонове в България.

Ма тебе т'ва к'во ли те интересува. Учиш да броиш мухите, много те ебе дали ще има работа за тези с производителен занаят.

не ми пука ?

а не теб ти пука и решението ти е ... да ни завлечеш в лагера на престъпника Путин и да ни натресеш още един фалит ? Брао е, брао

Я виж към кои държави ни пътува продукцията и кои държави работят с български фирми или имат клонове в България.

Ма тебе т'ва к'во ли те интересува. Учиш да броиш мухите, много те ебе дали ще има работа за тези с производителен занаят.
    Освен да консумираш западни продукти друго не правиш.

Мега фен
    За бъдеще време ли говорим, защото аз не знам наша продукция да се изнася, не знам и други държави освен крадящите западни пумияри да работят с наши фирми, а за клоновете на Америка за България всички знаем, сбирките им приличат на педалски рандевута за олигофрени.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    http://glasove.com/categories/politi...gera-buhenvald

немците че ги оправят

имат опит вече
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN

Я се вижте какви сте станали, единият налита към западното крило, другия към източното, е и ?!
    Аурис си бе прав затова, че ако не САЩ, ще е Русия, ако не Русия, ще е Китай/Германия и т.н.
    В крайна сметка ще бъдем залети от нечие влияние. И пак на повечето хора няма да им хареса, независимо кой е, е разбира се ако този някой си изиграе добре картите с удобна пропаганда и облекчения, ще спечели доверие. Но този някой, би си дал парите, ако си струваше народа.
    В момента сме си удобни, заради мястото където се намираме и че сме християни, а да и като работна ръка, ама тя заминава там където трябва...
    За Вас си е кеф, ееее България има клони, дървета еди къде си, за западните/източните бизнесмени това си е без значение, ако са си харесали някого ще го оставят, останалите се носят из пустиня с мирис на мърша, а лешоядите кръжат около тях. Всеки си има собствена държава/дом, кеф му е да си е там и затова предпочита, когато е възможно, да не сере там където яде.
    Имаме си малка държава, на значително място, с определени знайни и незнайни богатства. Такива държави се държат, е нужно да се държат под контрол, особено с такъв народ като нашия. Под народ като нашия, имам предвид - заебете това което написах горе, става дума за друго наше качество, което никога не е било удобно за западните сили. Та, все нечия властна ръка ще виси над нас, докато сме слаби, съвсем си е нормално, предвид обстоятелствата. Ако не сме слаби като народ няма да е така. Като такава държава, можем да играем за себе си и единствено за себе си, и да се правим на приятели със останалите, както повечето правят, пък ако се зароди истинско приятелство, ще е добре дошло.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Разликата е само в това, че сега сме последната дупка, хора трета класа, не ни знаят и на картата, защото на никой не му дреме, дори ни мразят, защото ни сврързват с циганите в Европа. И за съжаление не зависи само от народа (макар че ние сме си много послушни и изпълнителни душици) това да сме силна държава и да играем с всички. Уви, днешното ни положение пък най-малко го позволява. От всякъде ще те натиснат за нула време, само да си вдигнеш главичката. А да не говорим колко лесно и изценирано могат да ни вкарат в положението на Сирия, ако решим нещо да се противопоставяме. Това е проблем и ако мислиш, че на далечната Америка й пука за България, лъжеш се. Проблемът също не е само наш, а на целия континетн, системата се изтърка. И отново Източна Европа го отнася.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ..........
    Обясних това, че на никого не му пука за нас. Както казах всеки си има свой дом и си му харесва там, създал си е рай, що да си го проваля.
    Източна Европа го отнася от 14 век., особено по време и след 19, 20 век.
    Аз не знам теб, к'во те ебе, кой те знае на картата на Европа и т.н. Кой е нужно да те зане че си на картата на Европа, ученици ли, писатели ли, политици ли ? Ще си има време след което ще ни знаят или свързват с хубаво, то и сега има, но е достатъчно малко, или пък не е, за да не се концентрираш върху него, предвид останалото.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си