.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Iso Beauty маша за коса

Търся си хубава маша за коса и се сетих за тези на Iso Beauty, но след като прочетох ревюта на пресите им в сайта им започнах да се съмнявам в качеството. От друга страна има доста добри отзиви от пресите и машите на Iso закупени от нашите молове. Имате ли опит с преси или маши на Iso Beauty? Доволни ли сте?

Също машите на BaByliss хубави ли са? Чувала съм, че тези на Remington са добри, но в момента ползвам такава преса и съм много разочарована.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Имам преса на iso и съм много доволна изправя много добре а за къдрене да не говора вземи си няма да сбъркаш

Мега фен Аватара на galaxy29
    и аз имам преса на iso и съм много доволна ^^ само дето лъжат и мажат (и то като разпрани ;/), че промоцията им важи едва ли не до утре, пък като гледам и след години, още са си същите пари, но пък винаги може да им го върнеш, като се престориш, че не си ги пробвала и отново ти направят безплатна прическа :д

И аз съм се връщала за прическа няколко пъти и всеки път ми казват, че имат промоция до утре.
    А вашите маши имат ли щипка и с колко голям диаметър са?
    Последно редактирано от today_was_a_charytale : 09-13-2015 на 08:11

Не бих си купила Iso Beauty. Големи измамници ми се струват, чудят си как да си набутат пресите/машите, а момичетата, които продават на щандовете, са големи некадърнички. Цените на продуктите са не оправдани. Вземи си Ремингтън, по-евтини са, а лошо мнение за тях не съм чела. Аз имам преса и съм страшно доволна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не бих си купила Iso Beauty. Големи измамници ми се струват, чудят си как да си набутат пресите/машите, а момичетата, които продават на щандовете, са големи некадърнички. Цените на продуктите са не оправдани. Вземи си Ремингтън, по-евтини са, а лошо мнение за тях не съм чела. Аз имам преса и съм страшно доволна.
    Твоята преса какъв модел е?

Цитирай Първоначално написано от today_was_a_charytale Виж мнението
    Твоята преса какъв модел е?
    Remington s6500
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си